.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от summer_resort Виж мнението
    Здравейте! Намирам се в една доста объркана ситуация и се нуждая от помощ. От година и нещо имам връзка, с момчето се обичаме и etc. Но той си пада тревоман, излиза с такава компания и си пуши редовно. Пред мен никога не го прави, казва, че не иска. Аз никога не съм опитвала нищо, нямам и желание, а и той не ме и кара. В началото на връзката ни той имаше проблем и с по-сериозни неща, взимаше амфети, изпокарахме се и уж спря, макар че хората, с които се събира, още го правят. Казва, че му предлагат, но отказва. Разбрал е какви боклуци са това и ти пържат мозъка и не иска да се трови. (да му вярвам ли?)
    От другата страна стои най-добрият ми приятел. Познаваме се от 5-6 години, имам му супер голямо доверие и никога не ми е мислил лошо. Той е твърдо против връзката ми, казва ми, че това момче не е за мен, че средата му е лоша, ще ме повлече надолу, ще започна да взимам и аз. Казва ми, че ми излиза име на наркоманка и т.н. Не ми пука какво мислят хората, аз съм щастлива с гаджето си, но и наистина когато се събера с приятелите на моя започват едни разговори за трева и т.н. , в които аз се чувствам съвсем излишна и дори ми става тъпо, че той се занимава с такива неща, макар че никога не съм му правила проблема, че пуши. Най-добрият ми приятел в общи линии ми каза да избирам-той или гаджето. И аз сега стоя между двамата и се чудя какво да правя. Обичам ги супер много и не искам да ги загубя.
    Благодаря на отзовалите се предварително!
    Ако искаш да храниш болен човек цял живот у вас, или след време да живеете в дупка на 8 етаж до в село Цигания. - успех.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако искаш да храниш болен човек цял живот у вас, или след време да живеете в дупка на 8 етаж до в село Цигания. - успех.
    Искаш да ми кажеш, че приятелят ми е непоправим случай?

Не казвам това, а че в повечето случаи наркотиците и сдружаването с наркоманска компания води до там. А той ако сам не разбере проумее проблема си НЕ ЗАРАДИ ТЕБ , значи най вероятно ще продължи.

Ако ти каже, че заради теб ще спрв при поставен ултиматиум .. Забрави

bobositaa
    Guest
    щом не вярваш безусловно на гаджето ти и може да имаш дори едно бегло съмнение, че той пуши, а да не говорим, че може и да те лъже, по-добре се откажи от него, загубена кауза е. Аз лично мисля, че щом със приятеля ти си имате голямо доверие, по-добре му се довери. В крайна сметка изборът си е лично твой. Но от друга страна винаги съм вярвала, че хората, които те карат да избираш не са ти приятели, но в този случай, той ти мисли доброто...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си