- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта или приятелството?
И двамата сме на 20. Може да се каже, че аз съм първата му сериозна връзка, с другите не се е получило именно поради "пороците", които има. Когато говори за бъдещето винаги говори за нас..да пътуваме, да живеем заедно или да отидем в чужбина дори. Не е лош човек, помага на всеки, но е в лоша среда и понякога в момент на афект от разни вещества ме е тормозел психически със страшна ревност, подозрения, параноя, крещене. Когато мине момента е много кротък и отзивчив. Прекрасно осъзнавам това му държание какъв недостатък е и защо досега никоя не се е задържала, но съм влюбена и прощавам много. Затова и в първия си пост споменах, че все още се събира със старата си наркоманска компания и ми казва, че е спрял вече да друса, но аз не зная дали да вярвам. Някой горе каза, че човек е същия като приятелите си и това ме кара да се замисля...
щом не вярваш безусловно на гаджето ти и може да имаш дори едно бегло съмнение, че той пуши, а да не говорим, че може и да те лъже, по-добре се откажи от него, загубена кауза е. Аз лично мисля, че щом със приятеля ти си имате голямо доверие, по-добре му се довери. В крайна сметка изборът си е лично твой. Но от друга страна винаги съм вярвала, че хората, които те карат да избираш не са ти приятели, но в този случай, той ти мисли доброто...