.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    tisho_kalpazanja
    Guest

Искам да изчукам кучето на приятелката ми

Та то е някво средно по размер, женско и е с кафяво-сива козина, и много игриво.Страшно кротко е.Даже веднъж се разхождах гол, приятелката беше на работа и то дойде и взе да ми души кура, надърви ми се моментално и взех да му го търкам по устата, а то седи и ме гледа.Сериозно хора, мисля, че ме желае.Веднъж гаджето пак я няма и аз си се разкарвах чисто гол и го гледам взе да се накланя на предните крака и се вирна гъза.На мен ми се вдигна пак и взех да лъскам пред него, сложих му малко сперма по гъза, но след това го гоних с една хартия, за да му я махна, щото седеше още.Та така...По цял ден сме сами.То не е агресивно, не виждам няква причина да не си направя кефа.Все пак тва е куче, не може да каже на прителката :Д.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tisho_kalpazanja Виж мнението
    Все пак тва е куче, не може да каже на прителката :Д.
    И като и каже кое те притеснява, че ще скъсате и тя ще си вземе кучето с нея ?

tisho_kalpazanja
    Guest
    Амии, къде ще намеря такова кротко? Някое друго ще ми откъсне чепа.

Ти недей да вярваш, че и това няма да ти го откъсне. : ) Кротките някой път най хапят ^^

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Дано ти откъсне оная работа, че да не се размножаваш...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Много беше смешно, няма що.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си