Казвам се Боян, на 21 години от София. Студент съм в Германия. Смея да твърдя, че почнах да влизам в релсите така да се каже на образованието, но едно нещо страшно ме комплексира- нямал съм никога приятелка. Умея да завързвам нови запознанства, казвали са ми, че съм контактен, намерих тук някои приятели, но както беше и в София-не мога да си намеря гадже. Контактувам с дами, не ме е страх да ги заговарям, но може би проблемът ми е , че съм много приказлив, когато влеза в разговор... иначе съм послушен, умен, възпитан, отзивчив, старателен, емоционален съм в доста моменти. Този проблем ме комплексира все повече с всеки изминал ден особено като погледна някоя двойка винаги скришом заглеждам мацката.
Винаги съм се чудил на обвързаните момчета тук и в София, моля ви кажете ми какво точно правите, за да впечатлите момичето, какво трябва да променя в характера си?? Питал съм познати и приятели но те все същото ми отговарят излизай повече или чакай тя любовта ще те застигне един ден...
Не знам дали вече моите приятели не ме мислят за обратен и не ми се смеят зад гърба, тъй като е смешно да си на 21 и да не си имал поне една целувка с момиче....