.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: гаджета

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    не разбирам това за нашенките, може ли да се доизясниш? компанията ми е предимно от българи, един грък и един македонец.
    че нашите "красиви" са боклуци, тва иска да каже.

имам един приятел, който е супер дружелюбен и много говори и има адски много контакти. Той е на сухо, защото е твърде приятен :Д Никой не го взима на сериозно, защото идва малко като шут. Ако и ти си така - спри. Рядко коврите се кефят на "забавни добряги". И всяка, която го отрече най-вероятно лъже. Имай име дет се вика. Трябва да представляваш нещо. Ако си стабилен, все някоя ще клъвне

успех

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    че нашите "красиви" са боклуци, тва иска да каже.

имам един приятел, който е супер дружелюбен и много говори и има адски много контакти. Той е на сухо, защото е твърде приятен :Д Никой не го взима на сериозно, защото идва малко като шут. Ако и ти си така - спри. Рядко коврите се кефят на "забавни добряги". И всяка, която го отрече най-вероятно лъже. Имай име дет се вика. Трябва да представляваш нещо. Ако си стабилен, все някоя ще клъвне

успех
    Rakshy, твоят приятел поразително прилича на мен! наистина мисля, че се правя на шут понякога, но мислех че това означава че имам чувство за хумор, но добре, ще гледам да го променя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си