.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: гаджета

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    не разбирам това за нашенките, може ли да се доизясниш? компанията ми е предимно от българи, един грък и един македонец.
    По принцип младите хора в мулинационалната среда ( тип университети, еразъм, семинари), както пинки каза, предпочитат да се пробват с чужденци, та бих ти предложила да започнеш да общуваш с повече чужденки.
    Имам предвид, като отидеш във Франция - не ядеш българско сирене, или поне гледаш първо чуждите сирена да пробваш
    Също, ходи по някакви партита, танцувай с мацки там, като цяло една от най-лесните игри е на дискотека да танцуваш с мацка и да пийвате, или поне така ми изглежда :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    По принцип младите хора в мулинационалната среда ( тип университети, еразъм, семинари), както пинки каза, предпочитат да се пробват с чужденци, та бих ти предложила да започнеш да общуваш с повече чужденки.
    Имам предвид, като отидеш във Франция - не ядеш българско сирене, или поне гледаш първо чуждите сирена да пробваш
    Също, ходи по някакви партита, танцувай с мацки там, като цяло една от най-лесните игри е на дискотека да танцуваш с мацка и да пийвате, или поне така ми изглежда :д
    NomNomNom, харесвам си някои чужденки, имали сме разговори, но явно трябва да ги опозная по-добре, права си, че трябва да ходя по често на партита, помеждудругото бил съм досега на 3.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си