.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: гаджета

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от bobib94 Виж мнението
    да допускам че има едно момиче, което ме е харесало тъй като когато сме в университета и се засечем обядваме заедно и на нея и е приятно в моята компания. Старая се да бъда чист и спретнат, но нз дали правилно комбинирам дрехите( това за нас мъжете мисля че не е от много голямо значение нали?). Относно телефони фейсбук имам доста на мои състудентки но още не съм говорел за среща. Мерси за мнението^^. искаш да кажеш че трябва да бъда по смел и да не ми пука толкова когато ги заговарям ок ще се постарая
    Правилно ли комбинирам дрехите... Дори да го правиш, а и да не го правиш, този начин на мислене няма да ти донесе мазга, бе, човек! Познавам хора, които са дебели, отвратителни изроди, които никога не биха си помислили дали лилавата им невтъкната в дънките риза им пасва с очуканите обувки от бала, но пак ебат повече, отколкото може да си представиш. Възприеми природата си на мъж и спри да се осланяш на това какво "жените биха очаквали от тебе да правиш", а се концетрирай върху това какъв би искал да бъдеш самия ти, че да си доволен и самодостатъчен за самия себе си. Постави себе си и бъдещето си на първо място и остави едно 3-то или 4-то място за жената, която би била достатъчно подходяща за тебе да запълни тази нерелевантна празнота. Дали е една или друга няма значение за крайния резултат за твоето щастие. Намери силата в себе си да бъдеш самодостатъчен и обичащ себе си, успял, вездесъщ. Жените са най-лесният проблем за разрешаване. Когато ги поставиш на първо място в ценосттната си система, сваляш нива надолу и няма как да достигнеш собствената си самодостатъчност, а какво остава да имаш жена до себе си. Те са едно от второстепенните цели на мъжкото развитие и ако концентрираш енергията си само в това да имаш жена до себе си, това няма в дългосрочен план да направи по-добър живота ти. Омръзнало ми е да го стрелям това мнение, но продължавам да го правя, защото не спират повтарящите се подобни въпроси. И тъжната загуба на време е, че няма как да промениш една изградена парадигма, като твоята, с едно мнение във форум, че и дори с препоръчване на книги и/или допълнителни мнения. Опитвал съм да променя хора с много повече съвети, лични примери и време, но дори тогава рядко се е получавало.. И приятели рядко съм успявал да вразумя и променя, та, кажи ми как да стане с тебе, че и с един-два коментара във форум..
    Последно редактирано от umri : 07-19-2015 на 21:00
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си