.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Идеи за отпразнуване на годишнина

Здравейте съфорумници отдавна не съм влизал тук, но ще ми трябват малко идеи. С приятелката ми на 27 юли правим 1 година откакто ходим и искам да направя нещо незабравимо за нея. Тъй като не съм много навътре с романтичните неща ми трябват малко съвети и идеи от Вас.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    И аз не съм много на ти с романтиката, но стандартното хапване, пийване и бодване мисля, че ще свърши работа.

Мега фен
    Пръстен, изведи я на вечеря и я попитай пред всички/колкото повече свидетели има, толкова по-вероятно е, че ще я е срам да ти откаже/ дали иска да се ожени за теб.

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    И аз не съм много на ти с романтиката, но стандартното хапване, пийване и бодване мисля, че ще свърши работа.
    И аз съм мислил за този вариант обаче нали е първата ни година и искам да е нещо по-специално.

Ами, аз бих прекарал с нея цяла нощ на покрива на блока. Мен такива неща ме кефят...

Цитирай Първоначално написано от RazorEyes Виж мнението
    Ами, аз бих прекарал с нея цяла нощ на покрива на блока. Мен такива неща ме кефят...
    И аз бих го направил с удоволствие с нея обаче техните няма да я пуснат късно така, че тази идея отпада. Трябва ми нещо, което да правим през деня :/

Мега фен
    Толкова луда жена, че да отиде с теб на покрив, ще се намери трудно.

Техните няма да я пуснат? Тя да не е на 12 . Аз като 10 годишен си карах колелото по цели нощи и крадях капачки от колите. Добре да се върнем на темата.. ами сега точно не мога да се сетя за друго освен да гледате залеза на някое приятно място. Можеш в същия ден да и подариш някаква хубава дрешка, или какъвто и да е подарък важното е на нея да и хареса. Ти понеже я познаваш знаеш какво обича. Предполагам на този подарък ще се зарадва... не се сещам за друго.

Техните няма да я пуснат? Тя да не е на 12 . Аз като 10 годишен си карах колелото по цели нощи и крадях капачки от колите. Добре да се върнем на темата.. ами сега точно не мога да се сетя за друго освен да гледате залеза на някое приятно място. Можеш в същия ден да и подариш някаква хубава дрешка, или какъвто и да е подарък важното е на нея да и хареса. Ти понеже я познаваш знаеш какво обича. Предполагам на този подарък ще се зарадва... не се сещам за друго.
    На 20 години е обаче квартала им е малко опасен. Иначе и аз съм се мислил за подарък, но тя каза, че не иска подарък и иска нещо запомнящо се. И това изчерпа моите идеи до голяма степен, иначе нямаше да питам из форумите да ми се подиграват...

Ами не мога да предложа нищо друго освен да си безкрайно мил и нежен с нея и да я прегръщаш през цялото време.

Мега фен Аватара на Rakshy
    да брато ще я прегръща през цялото време и момичето ще запомни годишнината като деня, в който изтекоха литри пот от нея. Аре по-сериозно

Ако тя е на 20 предполагам, че и ти си на 20+, т.е. => трябва да имаш кола. Нека предположим, че имаш кола и пари. Измисли няква екскурзийка, коврите обичат екскурзии. Хем е запомнящо се, хем дава много емоции - перфектно.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Mordred Виж мнението
    На 20 години е обаче квартала им е малко опасен. Иначе и аз съм се мислил за подарък, но тя каза, че не иска подарък и иска нещо запомнящо се. И това изчерпа моите идеи до голяма степен, иначе нямаше да питам из форумите да ми се подиграват...
    И претенции. Да не е подарък, да е запомнящо се, да не е късно, че не я пускали техните, а е на 20 години. Не може ли да я изпратиш до тях просто? Излиза че цялата работа трябва да е твое задължение.

Сети се за нещо, което ти е казвала, че иска да направи. Ако няма такова, тогава нещо, което ти си мислиш, че иска да направи или да отиде.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Нека предположим, че имаш кола и пари
    кво ше се занимава с жени ако имаше кола и пари

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    кво ше се занимава с жени ако имаше кола и пари
    секви ги има

Мега фен Аватара на NomNomNom
    С какъв бюджет разполагате + вариант ли е да спи у вас или - да отидете в планината, до някоя хижа?
    Само не казвай, че не е, ебаси, на 20 е.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Colouring
    Отидете до някакъв комплекс. През деня слънце, басейн, напрвете си забавен деня, вечерта можете да отидете на ресторант за вечера и после спане. Зависи от бюджета, но според мен е добър вариант. Ще е нещо по-различно.

Мега фен
    Купи 100 балона и стол, вържи балоните за стола и я накарай да седне на него, ето ти евтина околостветска обиколка, за нея, освен ако не купиш повече балони.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си