- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи за отпразнуване на годишнина
Здравейте съфорумници отдавна не съм влизал тук, но ще ми трябват малко идеи. С приятелката ми на 27 юли правим 1 година откакто ходим и искам да направя нещо незабравимо за нея. Тъй като не съм много навътре с романтичните неща ми трябват малко съвети и идеи от Вас.
И аз не съм много на ти с романтиката, но стандартното хапване, пийване и бодване мисля, че ще свърши работа.
Пръстен, изведи я на вечеря и я попитай пред всички/колкото повече свидетели има, толкова по-вероятно е, че ще я е срам да ти откаже/ дали иска да се ожени за теб.
Ами, аз бих прекарал с нея цяла нощ на покрива на блока. Мен такива неща ме кефят...
Техните няма да я пуснат? Тя да не е на 12. Аз като 10 годишен си карах колелото по цели нощи и крадях капачки от колите. Добре да се върнем на темата.. ами сега точно не мога да се сетя за друго освен да гледате залеза на някое приятно място. Можеш в същия ден да и подариш някаква хубава дрешка, или какъвто и да е подарък важното е на нея да и хареса. Ти понеже я познаваш знаеш какво обича. Предполагам на този подарък ще се зарадва... не се сещам за друго.
Ами не мога да предложа нищо друго освен да си безкрайно мил и нежен с нея и да я прегръщаш през цялото време.
да брато ще я прегръща през цялото време и момичето ще запомни годишнината като деня, в който изтекоха литри пот от нея. Аре по-сериозно![]()
Ако тя е на 20 предполагам, че и ти си на 20+, т.е. => трябва да имаш кола. Нека предположим, че имаш кола и пари. Измисли няква екскурзийка, коврите обичат екскурзии. Хем е запомнящо се, хем дава много емоции - перфектно.
И претенции. Да не е подарък, да е запомнящо се, да не е късно, че не я пускали техните, а е на 20 години. Не може ли да я изпратиш до тях просто? Излиза че цялата работа трябва да е твое задължение.
Сети се за нещо, което ти е казвала, че иска да направи. Ако няма такова, тогава нещо, което ти си мислиш, че иска да направи или да отиде.
Temet Nosce
벨야카
С какъв бюджет разполагате + вариант ли е да спи у вас или - да отидете в планината, до някоя хижа?
Само не казвай, че не е, ебаси, на 20 е.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Отидете до някакъв комплекс. През деня слънце, басейн, напрвете си забавен деня, вечерта можете да отидете на ресторант за вечера и после спане. Зависи от бюджета, но според мен е добър вариант. Ще е нещо по-различно.
Купи 100 балона и стол, вържи балоните за стола и я накарай да седне на него, ето ти евтина околостветска обиколка, за нея, освен ако не купиш повече балони.