.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    AlexandraGeorgievva
    Guest

Unhappy Защо съм такава?

Не знам дори откъде да започна.. Чувствам се ужасно.Започна връзка с мякой който ми харесва и след нялолко дни или в малки случай месец ми писва,не искам да наранявам никой,просто имам чувството,че нямам нужда от никой може би е и от възрастта ми на 16-17 съм все пак. Обаче се плаша,искам да има някой до мен и да съм щастлива в същото време ми става скучен и досаден,нямам тръпка. Не знам как да постъпя.Миналата година ходих с едно момче 6 месеца много страдах,но след това съм имала сполучливи връзки,сега съм объркана не знам изобщо какво искам,не знам дали е нормално,но това ме измъчва. Не искам да съм такава искам да обичам,да не отблъсквам хората до себе си. Аз съм и объркана също и като ида някъде бързам да се прибирам а като се пребера искам да се махам,просто всичко около мен е хаус не знам какво да правя,какво искам и къде точно трябва да съм ,но главния ми проблем е това,че искам да обичам. Как да постъпя? Това момче ацки държи на мен и ме обича,страда по мен а аз съм глупачка..

Що за глупости пишеш? Ако въпроса ти е как да обичаш никой няма да ти отговори.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щото си тийн.
    Welcome to the Jungle...

Точно от възраста е. Няма ти нищо.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Млада си, има време за всичко!

Ooo смрязяваща кога щеше да те возя на кон. Стига с моторите

bobositaa
    Guest
    Не можеш да обикнеш някого насила, а в точно този период от живота си би трябвало да си доста объркана относно не само чувства. Просто ако не го обичаш сега, не можеш да го заобичаш изведнъж. Бий му шута, ако не ами аз страдах, че не го направих.

От възрастта е, аз обаче бях на другия полюс- все не се харесвах и никой не ми се струваше правилен, но любовта ме удари и си намерих правилния човек. И при теб ще дойде този момент

Някой ден ще стигнем до следния извод:
    "Сам е много по-добре, и всичко можеш сам" или "Все някога , ще намериш подходящия"
    Някой ден ще видим кое е правилно, моето мнение съвпада с 1-вият извод.

Ся ти е времето за живот, лошото е, че при повечето млади хора искат сериозна връзка.
    А бе просто си живей живота докато имаш време! Не казвам да си нямаш гадже, но просто го карай по easy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си