.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Post забелването на пениса

Здравейте, на 15 съм. Изглежда имам някакъв проблем с пениса. Не се забелва когато ми е надървен. Когато ми е в нормално състояние(мек) мога без проблеми да го забелвам, но когато ми е надървен само до половината. Някой може ли да ми обясни това нормално ли е, заболяване ли е, какво е. Мерси предварително

Споко ,и аз съм тъй не е заболяване след време ще се оправи

Да ама започвам да се притеснявам да не би да имам някъв проблем-говоря да не се наложи някаква операция

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Разбрахме, че си на 15 още от първия пост, не беше нужно да го пишеш три пъти.

Има няколко варианта
    1. Ще се оправи с времето - и аз го имах този проблем и започнах постепенно да си го забелвам още и още полека. След седмица го забелих напълно и беше малко гадно, на другия ден пак докрай и се оправи. Преди към 2-3 години мисля беше.
    2. Късо гемче - ако не знаеш какво е това, виж в гугъл. Оправя се с лека операция.
    3. Фимоза - бебетата го имат, при някои бебета се оправя, при някои го оправят лекари, но докато са още малки. Мисля си че и това нещо се оправяше с операция, не толкова лека.

При всички положения най-добре е да те види лекар. (Уролог)
    Няма да е първата пишка, която вижда, спокойно.

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Разбрахме, че си на 15 още от първия пост, не беше нужно да го пишеш три пъти.

Има няколко варианта
    1. Ще се оправи с времето - и аз го имах този проблем и започнах постепенно да си го забелвам още и още полека. След седмица го забелих напълно и беше малко гадно, на другия ден пак докрай и се оправи. Преди към 2-3 години мисля беше.
    2. Късо гемче - ако не знаеш какво е това, виж в гугъл. Оправя се с лека операция.
    3. Фимоза - бебетата го имат, при някои бебета се оправя, при някои го оправят лекари, но докато са още малки. Мисля си че и това нещо се оправяше с операция, не толкова лека.

При всички положения най-добре е да те види лекар. (Уролог)
    Няма да е първата пишка, която вижда, спокойно.
    Извинявай, нов съм в сайта и не намирах бутона за търкане. Иначе мерси за инфото

Аре бе кво си играеш драпни го малко по-резкя и си готов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си