- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Беден съм, а я желая
ой сиромах
жени много споко
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Иначе и пари да имаш . свяста още по трудно се отлрива
Казах истината на детето.Не го обърквайте...
като автора на темата ли
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ЗНАМ ГО !!! Vamira77 да не би случайно да се казваш Станислав (Хитлера) от спортното училище в Бургас ти си няма кой друг да е... само ти носиш котки в раницата си, само ти се излагаше като говорише че ти дават по 50стинки ... признай си и ще ти дам 10 лева
Абе човек...к'ви ти момичета ? Изживей си детството ! И ако дадено момиче ще те харесва, няма да те харесва заради парите ти.....е.....поне на тия години....
Трябва да сте много бедни, за да си мислиш, че 2 лева за един ден са много.Момичето си е напълно нормално, няма нужда да се притесняваш .
2 лева за среден дюнер не стигат, та той е 3,50
Гръмни се детенце! Видя какво ти каза haritov.Няма място за сиромаси като тебе.
В момента трябва да учиш.Не се занимавай с момичета и без това нищо няма да излезе,не и на тази възраст.Съсредоточи се върху уроците си.
Sikijam sikijam para varmeyjam, от махлата![]()
2 лева какво са в днешно време?
Малък си още за момичета
така или иначе си на 12 години , кво значи "желая е" ? Желаеш да си учите уроците заедно , или се целувате по бузите или се щипете ?! ... както и да е има решение за твоя проблем. - Стани богат ! - щом смяташ , че това е нещото , което ви дели ... - сега си на 12 , хвани се учи езици , чети , спортувай - бъди активен, развивай се ... а като един ден , може би станеш богат , вече няма да е желаеш толкова силно , ще желаеш много други ... но знае ли се :Д
Покани я у вас и се веселете на игри, колкото и да си беден вземи един тебешир и й нарусувай една дама и скачайте цял ден на тротоара![]()
ima samo 2 izhoda
-ybiistvo
-samoybiistvo
ako imah 4 sestri napravo si teglq kor6yma + baba mi i dqdo mi da jiveqt pri nas
mene ako me pita6 se samoybii
i neka v drygiq jivot ima6 bratq a ne vagini
УБИЙ Я!!!АКО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА Я ИМАШ,НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА МОЖЕ!!!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Малък си още за гаджета. Направи 15 и тогава помисли повече.