.
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от BeautyCupcake Виж мнението
    Приятелю мой, само да ти кажа, че ако тръгваш да си избираш от китайски уебсайт телефони, много си сбъркал.
    Искам най-меко да ти кажа, че са те прецакали.
    Смисъл, на мен преди няколко години ми бяха купили lenovo от китайски сайт. Уж беше оригинален....уж.
    Разбрах, че не е оригинален, когато след около 10-11 месеца почна да ми забива отвратително яко. И това което забелязах, е че не пишеше марката отпред на телефона. Само отзад. Разгледах всички телефони - на всеки от пред им има заглавието "lenovo", но на моя нямаше. А тоз телефон дето го показваш, ако е твоя дето имаш вмомента - знай, братко... Прецакан си. Виж, че няма надписа "lenovo" отпред...

БТВ: + тва iPhone, Microsoft и всички други телефони не са направени в България, за да са български, нали? Мисли малко преди да пишеш.
    Хахахаххаххахахахаххахахх ахахха, случайно да си го разбрала от тук? - http://forum.androidbg.com/ . Преди година (някъде) същите тия "компетентни" клоуни ме баннаха, защото се спуквах от смях на потресаващата олигофреия, която ръсеха, но сега ти вече мина всякакви граници на тъпотията.
    Последно редактирано от doktor_djeikal : 08-13-2015 на 18:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си