Не знам дори откъде да започна.. Чувствам се ужасно.Започна връзка с мякой който ми харесва и след нялолко дни или в малки случай месец ми писва,не искам да наранявам никой,просто имам чувството,че нямам нужда от никой може би е и от възрастта ми на 16-17 съм все пак. Обаче се плаша,искам да има някой до мен и да съм щастлива в същото време ми става скучен и досаден,нямам тръпка. Не знам как да постъпя.Миналата година ходих с едно момче 6 месеца много страдах,но след това съм имала сполучливи връзки,сега съм объркана не знам изобщо какво искам,не знам дали е нормално,но това ме измъчва. Не искам да съм такава искам да обичам,да не отблъсквам хората до себе си. Аз съм и объркана също и като ида някъде бързам да се прибирам а като се пребера искам да се махам,просто всичко около мен е хаус не знам какво да правя,какво искам и къде точно трябва да съм ,но главния ми проблем е това,че искам да обичам. Как да постъпя? Това момче ацки държи на мен и ме обича,страда по мен а аз съм глупачка..