- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знаехме ,че сме братовчеди ..
Това което ще ви кажа не е лъжа...вчера ми се случи следното ,бяхме на семейно събиране и така имаше доста хора ,но най-голямо впечатление ми направи едно момче ,та както и да е всичко мина и стана към 3:00 през ноща и трябваше да си лягаме ,къщата беше голяма ,но трябваше някък си да се сместим и трябваше аз и момчето да спим на земята ...хубаео съгласих се ,защото вече се бяхме запознали закачали и тка нататък.Ровех си в тела и той ме беше прегърнал и започна да ми казва да го целуна ,започна да ме дърпа а аз естествено не исках.Но случи се ,целунахме си беше ми приятно ,той ме обарваше и започна да ми дърпа ръката към знаете къде ...обаче аз му казах ,че няма да го направя понеже ние сме се запознали едва вчера ....сутринта като станахме баба му ни каза да се уважаваме защото сме втори братовчеди ....направо се стъписах ,не знам как да го погледна...
Как така поне не си се сетила все пак е било семейно събиране
Е човека само ръчна е искал, по роднински да му направиш![]()
![]()
По-лошото е, че не си познаваш родата. И то вторите си братовчеди, които са ти най-близките роднини след родителите, бабите и дядовците, и първите братовчеди.
^ti seriozno li, we?
i ok, ami lelite i chichovcite O:
Не виждам нищо ненормално да не познаваш вторите си братовчеди. Та те са само деца на първите братовчеди на родителите ти. Странното е, че не са ги осведомили, че са такива при запознаването.
Ами приеми, че не всички родове живеят в един град (или дори държава) до четвърто коляно. И си представи, че това може да е било първото събиране от такова естество.
^Моите също са разпръснати в трите края на България, но при добро желание нищо не пречи да си общуват.
Точно защото предположих, че това им е първото събиране, по-горе казах, че е лошо, че не си познава роднините. А за това са по-виновни родителите, от колкото разстоянието. Но поне вечерта като са се събрали е било редно да се представят един на друг.