.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    BeTheBestYouCanBe
    Guest

Unhappy Помощ,ще се гръмна !

Здравейте на всички,имам един проблем ,който не знам дали има някакво решение , та проблема ми е ,че никой не иска да играе с мен ,тоест играя баскетбол и тренирам баскетбол и играя в една гимназия с момчета на 13-14-15 години и се събираме около 15-20 човека и съм по-добър от половината ,но никога не ме избират ,тоест правим си 3 или 4 отбора по 4-5 човека в 1 отбор и евентуално има 3 или 4 капитана,според зависи колко са отборите ,и винаги аз оставам последен,даже днес останах последен и те ми казаха ,че не искат да съм от техния отбор и аз направо потънах в земята ... Какво да направя помогнете ми ...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Имаш ли приятели, социален и отворен ли си или по-притеснителен?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Да не те ебе, там някви наакани бебета не те избрали и? то да не би само баскетбола да е игра ?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Сигурен ли си, че от всички тези 20момчета никой не иска да играе с теб? Или всеки път капитаните на отборите са едни и същи 4ма тартори, които диктуват правилата и са решили, че трябва да бъдеш избиран последен?

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от BeTheBestYouCanBe Виж мнението
    Здравейте на всички,имам един проблем ,който не знам дали има някакво решение , та проблема ми е ,че никой не иска да играе с мен ,тоест играя баскетбол и тренирам баскетбол и играя в една гимназия с момчета на 13-14-15 години и се събираме около 15-20 човека и съм по-добър от половината ,но никога не ме избират ,тоест правим си 3 или 4 отбора по 4-5 човека в 1 отбор и евентуално има 3 или 4 капитана,според зависи колко са отборите ,и винаги аз оставам последен,даже днес останах последен и те ми казаха ,че не искат да съм от техния отбор и аз направо потънах в земята ... Какво да направя помогнете ми ...
    Де бе. Спокойно пич. За такова нещо няма никой да тръгне да се гърми
    Еми намери си поне 1-2 приятели.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Нали знаеш, в училище този, който най-много плямпа играе най-добре.

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Нали знаеш, в училище този, който най-много плямпа играе най-добре.

BeTheBestYouCanBee
    Guest
    Познавам ги всичките момчета,говоря си с тях,но когато стане дума за баскетбол ,не ме избират ,не знам защо . И какво имаш в предвид с това "Нали знаеш, в училище този, който най-много плямпа играе най-добре." ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от BeTheBestYouCanBee Виж мнението
    Познавам ги всичките момчета,говоря си с тях,но когато стане дума за баскетбол ,не ме избират ,не знам защо . И какво имаш в предвид с това "Нали знаеш, в училище този, който най-много плямпа играе най-добре." ?
    Имам предвид, че в даскало не е важно дали играеш добре или не, а колко крещиш по време на игра. Ако си от тихите ще те възприемат като лош играч без значение колко добре играеш.

BeTheBestYouCanBee
    Guest
    Аз съм от нервните ,тоест когато правят грешки им крещя ,но след мача се извинявам на всеки.

BeTheBestYouCanBee
    Guest
    И не ми пука дали са по едри от мен ,или не

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Цитирай Първоначално написано от BeTheBestYouCanBee Виж мнението
    Аз съм от нервните ,тоест когато правят грешки им крещя ,но след мача се извинявам на всеки.
    Затова си в такова положение..

Това ми е много познато, и в нашето даскало има едно такова момче като теб, но наистина мразя някакъв да дойде да играе баскетбол с отбора ми, и да крещи да се мисли за по-добър от еди кой си и т.н ТОВА Е АДСКИ ГРЕШНО. И това момче играе добре признавал съм му го, но ако ще се мисли за добър и ако ще опреква всеки играч за еди кво си по-добре вън!

Пък щом си решил да се гърмиш зареди това, давай !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ти пък си намерил една важна причина да се гърмиш...

Толкова ли нямаш други хобита?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Bao
    Guest
    Лидерите обичат овчиците им да ги слушкат. Как ще си капитан на някого, който претендира че е повече? Разбира се че ще се страхуваш да не е повече от теб.Иначе няма да си ти отгоре а той.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си