- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ,ще се гръмна !
Здравейте на всички,имам един проблем ,който не знам дали има някакво решение , та проблема ми е ,че никой не иска да играе с мен ,тоест играя баскетбол и тренирам баскетбол и играя в една гимназия с момчета на 13-14-15 години и се събираме около 15-20 човека и съм по-добър от половината ,но никога не ме избират ,тоест правим си 3 или 4 отбора по 4-5 човека в 1 отбор и евентуално има 3 или 4 капитана,според зависи колко са отборите ,и винаги аз оставам последен,даже днес останах последен и те ми казаха ,че не искат да съм от техния отбор и аз направо потънах в земята ... Какво да направя помогнете ми ...
Имаш ли приятели, социален и отворен ли си или по-притеснителен?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да не те ебе, там някви наакани бебета не те избрали и? то да не би само баскетбола да е игра ?
Сигурен ли си, че от всички тези 20момчета никой не иска да играе с теб? Или всеки път капитаните на отборите са едни и същи 4ма тартори, които диктуват правилата и са решили, че трябва да бъдеш избиран последен?
Нали знаеш, в училище този, който най-много плямпа играе най-добре.
Познавам ги всичките момчета,говоря си с тях,но когато стане дума за баскетбол ,не ме избират ,не знам защо . И какво имаш в предвид с това "Нали знаеш, в училище този, който най-много плямпа играе най-добре." ?
Аз съм от нервните ,тоест когато правят грешки им крещя ,но след мача се извинявам на всеки.
И не ми пука дали са по едри от мен ,или не
Това ми е много познато, и в нашето даскало има едно такова момче като теб, но наистина мразя някакъв да дойде да играе баскетбол с отбора ми, и да крещи да се мисли за по-добър от еди кой си и т.н ТОВА Е АДСКИ ГРЕШНО. И това момче играе добре признавал съм му го, но ако ще се мисли за добър и ако ще опреква всеки играч за еди кво си по-добре вън!
Пък щом си решил да се гърмиш зареди това, давай !
Ти пък си намерил една важна причина да се гърмиш...
Толкова ли нямаш други хобита?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лидерите обичат овчиците им да ги слушкат. Как ще си капитан на някого, който претендира че е повече? Разбира се че ще се страхуваш да не е повече от теб.Иначе няма да си ти отгоре а той.