.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Трудно ми е

Навсякъде можеш да прочетеш съвети и насоки, но ми е интересно вие как се справяте?

....когато ви се струва, че не живеете пълноценно
    че сте ужасно самотен
    че не сте преживяли нито едно хубаво разтърсващо чувство в близките 5 години
    че денят ви се свежда до всекидневни неща ,които съответно не са споделени с любим/а

На 21 години съм ,за пръв път лятото ми е непланувано , нямам работа и се измъчвам много ,знам че другите деца го намират за съвсем нормално, но вътрешно се чувствам като боклук,макар че работа си намирам ,я да помогна при баба ми ,я да изчистя, но не знам..

anonymous990763
    Guest
    Излизай навън, имаш нужда да се запознаваш с нови хора, запиши се за занимания, в които се събират много хора.
    И лятото е чудесна възможност за опитване на нови неща и приключения.

Може да се запишеш на някакъв спорт. Има хора и се забавляваш . Може да се запознаеш с нови хора

спортна личност съм ,спортувам редовно, но просто трябва явно да се срещам с нови хора..

Запознай се с приятели на твоите приятели

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Ivan21210 Виж мнението
    знам че другите деца го намират за съвсем нормално
    Деца ли??? Ти на 21 ако все още се мислиш за дете все ще се чувстваш по тоя начин..
    Иначе си намери някакво занимание, което ти харесва и с което ще се запознаеш с много хора..

За да си щастлив с някого или нещо истински, се научи да си щастлив и без него.За това хората сме сами.Когато обикнем самотата или просто станем по-силни, тя изчезва.Егоистично ще е от твоя страна да се запознаваш с хора защото си самотен, така ще се измориш и изхабиш.Проблемът ти е по-дълбок, не си мисли че само с намирането на приятели ще се реши.
    А иначе аз не се справям с това.Хората идват и си заминават.Нищо ми няма просто съм сама, сигурно така трябва да бъде.Защото съм сама започнах да търся разни проблеми вътрешни, но нищо не откривам.По същата причина се научих да разбирам света по мой си начин и да му намирам красивото такъв какъвто ми е поднесен.Бих казала че да си сам звучи слабо, но само един силен човек може да я направи свое качество или да я приеме и продължи по пътя си.
    *Съветът ми към теб и това което казах за себе си си противоречат защото аз познавам себе си а за теб казвам просто основно как стоят нещата, но в крайна сметка различни хора сме-различни виждания.
    Последно редактирано от chiemi : 07-23-2015 на 12:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си