- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гениалното ми прозрение
Прочетох "гениталното ми прозрение"...и не съм сбъркал ;д.
Защото моралът като цяло...си отива. Какъв мислиш е процента на жените омъжващи се девствени? Какъв мислиш е броя на жените които не изневеряват? Защо мислиш браковете стават все по-малко а разводите все повече. Вината е и у двата пола. Хората излизат да протестират с предлози за равенство там, където то вече съществува. Ядосвам се на феминистки групи изискващи специално отношение към жените(това се отнася и за гейовете и негрите). Мъжете вече се женят по-малко заради страха от развод, при който законът ще им вземе всичко. Отвратителни ми са жените, които казват че без тяхната висока интелигентност и въображение нямало да сме в такава техническа революция, без да се вслушат във факта, че няма жена допринесла с толкова към науката колкото дори 100 мъж в класацията на най-велики учени, няма жена повела многолюдна армия или извоювала велика победа. Ненавиждам всеки човек който е направил нещо което не намирам за правилно, поискал нещо незаслужено, притежаващ нещо неизвоювано или не се борещ срещу някой правещ нещо вече споменато. Жените далеч не са единствения клас хора попадащи в този раздел и както и преди казах не всички се включват в този раздел, но факта е че повечето попадат в него. Факт е че пред закона неща като изнасилване, насилие, обида не са равнопоставени между половете, и ме дразни че хората са съгласни с това. Не смятам че мнението ми може да се сметне от всеки за правилно, но не съм от хората които не се вслушват в чуждото. Досега, обаче, няма по-приемливо.
Смит, слушай това, чадо:
https://www.youtube.com/user/AaronClarey/featured
https://www.youtube.com/user/ThatSmartHotGuy, мисля, че ще си допаднете.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
за съжаление си прав, (съфор)умнико.
вероятно аз никога няма да се оженя, защото ако хвана жена ми в изневяра, ще убия другия и нея ще я накарам да го зарови. втората причина е че аз съм продукт на разбито семейство и никога не бих искал моите деца да станат като мен и да водят моя начин на живот.
веднъж споделих това на една приятелка и тя ми каза: "стига де, как ще похабиш тоя хубав генетичен материал? поне ходи в някоя клиника да станеш донор". малко ми стана тъпо защото вместо аз да имам деца, някоя клиентка на клиниката ще износи моето поколение само защото мен ме е страх децата ми да не станат като мен в следствие на неуспешен брак. чалгата ли е виновна за извращението на хората? морала кой им го изпи? вярността къде отиде? лоялност е дума, която все по-малко хора знаят, а още по-малко разбират.
WE ARE NOT ANGELS!
Но уви аз знам че това ще стане и тук. Знам и че няма да е много красиво когато вследствие на това населението застарее и започне война. Нервирам се на глупостта на хората. Интересен е факта, че започва все повече да не ми пука, което е най-лошото състояние на човек.
Намери си работа, че на тия години може и пенсия да не фанеш...
Ъм ехо, в миналото права не са се давали за щяло и нещяло. Всеки е имал това, което е извоювал => заслужил. Освен това в настоящето има полова дискриминация срещу мъжете и въпреки това жените не са измислили нещо ново или велико(а все още се измислят нови неща: интербет, телефони, смартфони, новаторски електрически батерии, напреднали фотоволтаични клетки). Аргумента ти е невалиден.