.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли че жените могат да бъдат заменени от робот? (само мъже да отговарят)

Гласували
22. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

5 22,73%
  • Не.

16 72,73%
  • Аз съм твърде нагла, неграмотна или самовлюбена и не зачитам молбата да се отговаря само от мъже.

1 4,55%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 118
    Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Ние сме в пълен контраст с политиците.
    Haha, ако беше така, защо няма масови простести срещу управлението им? И защо сме ги избрали като начало?

П.С. Ще ти подаря жена робот за рождения ти ден, така няма да имаш нужда от истинска жена (уж).

Ах, мистър Смит, ваше нищожество.
    Вашият пост е доста объркан и е ясно, че не можете да поддържате бистра мисъл.
    По ваше мнение "жените са безполезни" защото целта на живота вече не е да се създават деца. Това е мнение само на единици, които просто странят от генетичния код. При началото на съществуването на даден организъм той избира начин на съществуване: 1) да бъде безсмъртен и така да поддържа гените си. или 2) Да се размножава и така да обогатява гените си. (както се вижда номер 2 е доминиращ, защото позволява по-бързо еволюиране и съответно оцеляване). Популярно мнение е, че главната ни цел е оцеляването и въпреки че изглежда така на повърхността, защо бихме искали да останем живи? Природата би ни създала безсмъртни ако беше просто това. Но не, ние се борим за живот, за да оставим гените си на този свят ... чрез репродукция.
    Та воала. Съществуват функциониращи заместители както за жени (кукли и прочие), така и за мъже; и въпреки това всички се борят да си имат партньори. Аргументът, че Япония има нисък естествен прираст защото мъжете са се отказали от жените и ползват кукли е повече от нелеп и показва единствено липса на информация за държавата. Япония има нисък прираст защото 1) не е добре развит майчинския план и съответно жените не могат да напуснат работа, за да гледат деца. 2) Повечето мъже не могат сами да осигуряват прехрана за семейство. 3) Има много затвърдени традиции и по-малко от 2% са извънбрачните деца. Плюс ако мъжете са толкова задоволени от куклите, защо изнасилванията там са толкова много?

О, и нека да отговоря на мнението ви за жените и защо няма "постижения" от страна на жените. Щяхте ли да поемете инициатива ако вие, проявили разум са ви горили като вещица, или би е било казвано да отидете в кухнята? Вие, както всички нас, сте продукт на отглеждането си и очевидно имате проблеми с майка си или току що жена ви (ох дано да няма такава нещастница) ви е зарязала за да предизвика този пост; и както вие сте такъв заради детството си, какво би могло да направи едно момиче/жена отраснала с идеята, че не може да бъде нищо, че не може да говори пред мъже без разрешение и оригиналните идеи са били не толерирани?
    А най-ме вбесява последния ви параграф. Намерете ми някаква логика в аргумента жените не са верни, защото аджеба не се женят девствени? Какво общо има връзката ви с даден човек, предишните му сексуални контакти ??? И защо мъжът не трябва да е девствен? Верността зависи от човека не от пола...
    пиша това доста късно (3.31, на знам защо пише, че е публикувано в 00.30) и се извинявам ако има грешки, и господин смит, само някой който губи спор се заяжда за граматика... само отбелязвам.
    Поздрави с любов,
    от всичките жени които никога няма да имате.
    П.П моля не ползвайте повече гифчета от доктор ху, обиждате едно любимо мое шоу.
    Последно редактирано от Mrs. Smith_6 : 07-28-2015 на 00:35

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от Mrs. Smith_6 Виж мнението
    Ах, мистър Смит, ваше нищожество.
    Вашият пост е доста объркан и е ясно, че не можете да поддържате бистра мисъл.
    По ваше мнение "жените са безполезни" защото целта на живота вече не е да се създават деца. Това е мнение само на единици, които просто странят от генетичния код. При началото на съществуването на даден организъм той избира начин на съществуване: 1) да бъде безсмъртен и така да поддържа гените си. или 2) Да се размножава и така да обогатява гените си. (както се вижда номер 2 е доминиращ, защото позволява по-бързо еволюиране и съответно оцеляване). Популярно мнение е, че главната ни цел е оцеляването и въпреки че изглежда така на повърхността, защо бихме искали да останем живи? Природата би ни създала безсмъртни ако беше просто това. Но не, ние се борим за живот, за да оставим гените си на този свят ... чрез репродукция.
    Та воала. Съществуват функциониращи заместители както за жени (кукли и прочие), така и за мъже; и въпреки това всички се борят да си имат партньори. Аргументът, че Япония има нисък естествен прираст защото мъжете са се отказали от жените и ползват кукли е повече от нелеп и показва единствено липса на информация за държавата. Япония има нисък прираст защото 1) не е добре развит майчинския план и съответно жените не могат да напуснат работа, за да гледат деца. 2) Повечето мъже не могат сами да осигуряват прехрана за семейство. 3) Има много затвърдени традиции и по-малко от 2% са извънбрачните деца. Плюс ако мъжете са толкова задоволени от куклите, защо изнасилванията там са толкова много?

О, и нека да отговоря на мнението ви за жените и защо няма "постижения" от страна на жените. Щяхте ли да поемете инициатива ако вие, проявили разум са ви горили като вещица, или би е било казвано да отидете в кухнята? Вие, както всички нас, сте продукт на отглеждането си и очевидно имате проблеми с майка си или току що жена ви (ох дано да няма такава нещастница) ви е зарязала за да предизвика този пост; и както вие сте такъв заради детството си, какво би могло да направи едно момиче/жена отраснала с идеята, че не може да бъде нищо, че не може да говори пред мъже без разрешение и оригиналните идеи са били не толерирани?
    А най-ме вбесява последния ви параграф. Намерете ми някаква логика в аргумента жените не са верни, защото аджеба не се женят девствени? Какво общо има връзката ви с даден човек, предишните му сексуални контакти ??? И защо мъжът не трябва да е девствен? Верността зависи от човека не от пола...
    пиша това доста късно (3.31, на знам защо пише, че е публикувано в 00.30) и се извинявам ако има грешки, и господин смит, само някой който губи спор се заяжда за граматика... само отбелязвам.
    Поздрави с любов,
    от всичките жени които никога няма да имате.
    П.П моля не ползвайте повече гифчета от доктор ху, обиждате едно любимо мое шоу.
    Здравейте привидно умна събеседнице. Радвам се че сте отделили време да напишете това, уви сега и аз трябва да отделя време за да ви оборя.

1. Поста ми е объркан и неясен. Не се поставя конкретна идея, обиждат се различни бримки на човечеството. Това е поради факта, че има подкрепи в различни насоки, затова не мога само да подкрепям, но трябва и да опровергавам собствените си идеи с цел достигане на истината. Затова и не съм гласувал в анкетата, искам да видя резултата и мнението на другите, не да наложа своето.

2. Целта на живота е репродукция. Има единични случаи на безсмъртни организми, но те са далеч по-неразвити. От еволюционна гледна точка смисъла на нашето съществуване е да се размножим и умрем. Аз просто смятам това за...pathetic(не се сещам за точен превод, поне не и на цялото отвращение което думата показва)

3. Това че всички мъже се борят за половинка е грешно. Виж mgtow + брой женения на година от последния век.

4. Аргументът ми за Япония е напълно на място. Япония не е страната с най-недоразвит майчински план. Това за осигуряването на храна за семейството не знам откъде го изкопа. Това че има утвърдени традиции не значи нищо. В близкия изток също има тадиции но там има голяма раждаемост.

5. Отглеждането вляе, но не контролира изявите на човек. Албърт Анщайн са го смятали за идиот и са се държали с него като с идиот, но не е станал идиот. Мнението ми не е предизвикано само от отглеждането ми, но и от наблюдаването на околния свят в продължение на няколко години. Българите сме били потискани в робството си, но това не е спряло паисий хилендарски да напише история славянобългарска и да покаже патриотични начини за борба срещу османците. => Ако наиситина жените са щели да измислят нещо, образованието и отношението към тях не може самостоятелно да ги спре от осъществяването на идеите им. Нищо не чух за по-съвременните открития: от 20-21 век, все пак и сега се правят вели открития...пак от мъже.

6. И мъжът и жената според чистия морал трябва да са девствени при женитба. Но както и ти изтъкна, ние сме просто животни. В обществата на бозайниците един мъжки оправя цялото стадо(или поне 5+ индивида). Идеята, че жената трябва да е девствена идва от това, че тя може да ражда ограничен брой пъти, и следователно те трябва да са в полза на съвременния и партньор. Това се крепи още в старите традиции: жените са тук за да дават продължение на добрите гени на мъжкия. Мутацията в мъжккия индивид предизвиква еволюция. Замисли се: ако се роди съвършен мъжки и съвършен женски екземпляр, кой ще остави по-голямо поколение и кой ще е по-добър за вида като цяло?

7. "Верността зависи от човека, не от пола." . Никъде не съм писал нещо друго.

8. Ще си публикувам каквито искам гифчета, това да е ясно, живеем в свободна страна.
    Последно редактирано от Smith_6 : 07-28-2015 на 12:44

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Написа 20+ мнения без смисъл в тази тема. Вземай пример поне!

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    Haha, ако беше така, защо няма масови простести срещу управлението им? И защо сме ги избрали като начало?

Протести има(макар, че се появяват от сезон на сезон )...ти новини не гледаш ли ? А и както виждаш протестите не водят до никъде. Всеки пълнолетен е задължен за участва в избори...а като няма човек като човек, който да изберем, тогава какво правим...поправи ме, ако греша.

Протести има(макар, че се появяват от сезон на сезон )...ти новини не гледаш ли ? А и както виждаш протестите не водят до никъде. Всеки пълнолетен е задължен за участва в избори...а като няма човек като човек, който да изберем, тогава какво правим...поправи ме, ако греша.
    1. Да, има протести, но очевидно не достатъчно големи и не достатъчно въоръжени. Тези в украйна как успяха да си направят държава? При това къде е украинската армия подкрепяна от нато къде е българската?

2. Гласуването не е задължително...за съжаление.

3. Пак казвам: политиците са отражение на народа.

Голям фен Аватара на Liora
    Това за децата е сложен въпрос. Лично аз ако исках да имам двукрако пикаещо, серящо, крещящо нещо, на което му угаждаш и позволяваш всичко и то накрая пак не те слуша щях да си взема макак.
    Родителите ти мислят ли като теб?

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Родителите ти мислят ли като теб?
    Явно не, имам и брат и сестра.

Ти какво правиш тук? Да не би безсмисления спор по безсмислен въпрос относно несъществуващ индивид да е спрял?

Супер фен Аватара на Meth
    1. Да, има протести, но очевидно не достатъчно големи и не достатъчно въоръжени. Тези в украйна как успяха да си направят държава? При това къде е украинската армия подкрепяна от нато къде е българската?

2. Гласуването не е задължително...за съжаление.

3. Пак казвам: политиците са отражение на народа.
    С номер 3 все още не съм съгласен.

С номер 3 все още не съм съгласен.

Забравих нещо: https://www.youtube.com/watch?v=JMQL2BA4-VM

Голям фен Аватара на Liora
    1.Осъзнаваш ли че наричаш майка си,жената която ти е дала живот, безполезна и заменима?
    2.От къде се заражда тази мизогиния у теб ?
    3.Мислиш,че си готин като си вулгарен ли ?

Правя каквото правят и другите във форума.

Ако наиситина жените са щели да измислят нещо, образованието и отношението към тях не може самостоятелно да ги спре от осъществяването на идеите им. Нищо не чух за по-съвременните открития: от 20-21 век, все пак и сега се правят вели открития...пак от мъже.
    Това супер много ме ядоса, затова реших да се намеся. (Не)уважаеми господине, може да се образоваш малко, преди да говориш такива простотии. Нещо да си чувал за Maри Kюри, открила радиоактивносттa и е първият носител на две Нобелови награди в две различни области (физика и химия)? Или за Инге Леман, открила, че Земята има твърдо вътрешно ядро, намиращо се в разтопено външно ядро? Или за Розалин Франклин, допринесла много за изследването на ДНК-то? А какво ще кажеш за Мария Гьоперт-Майер, която обособява слоестия модел на атомното ядро, за което получава Нобелова награда? Надали също знаеш за Ада Лъвлейс, която описва ранния модел на Чарлз Бабидж за машина, наподобяваща компютъра - аналитична машина и се смята за първия програмист в историята или пък за Хеди Ламар, която е съавтор на патент, който се отнася до техника за разширяване на спектъра и метод със скок на честотата, а съвременните му приложения включват комуникациите на космически уреди със Земята, като например GPS системите, криптираните военни комуникации, а най-скорошното им приложение е в Wi-Fi мрежите за безжичен интернет. Не, едва ли си чувал повечето от тези велики жени и още много други, защото винаги е по-лесно да се говори без да се знае. Предлагам ти да се пообразоваш малко преди да правиш такива коментари отново. Prick.

Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    Това супер много ме ядоса, затова реших да се намеся. (Не)уважаеми господине, може да се образоваш малко, преди да говориш такива простотии. Нещо да си чувал за Maри Kюри, открила радиоактивносттa и е първият носител на две Нобелови награди в две различни области (физика и химия)? Или за Инге Леман, открила, че Земята има твърдо вътрешно ядро, намиращо се в разтопено външно ядро? Или за Розалин Франклин, допринесла много за изследването на ДНК-то? А какво ще кажеш за Мария Гьоперт-Майер, която обособява слоестия модел на атомното ядро, за което получава Нобелова награда? Надали също знаеш за Ада Лъвлейс, която описва ранния модел на Чарлз Бабидж за машина, наподобяваща компютъра - аналитична машина и се смята за първия програмист в историята или пък за Хеди Ламар, която е съавтор на патент, който се отнася до техника за разширяване на спектъра и метод със скок на честотата, а съвременните му приложения включват комуникациите на космически уреди със Земята, като например GPS системите, криптираните военни комуникации, а най-скорошното им приложение е в Wi-Fi мрежите за безжичен интернет. Не, едва ли си чувал повечето от тези велики жени и още много други, защото винаги е по-лесно да се говори без да се знае. Предлагам ти да се пообразоваш малко преди да правиш такива коментари отново. Prick.
    1. Харесва ми че копира картинката, много ме кефи.

2. Тези открития за които ти ми говориш са на светлинни години от най-великите. Никола Тесла, томас едисон? Всеки един от тях е допринесъл с повече за съвремието от всички жени изброени по-горе, взети заедно. Тези са най-добрите модерни според този сайт: http://www.businessinsider.com/most-...rs-2011-5?op=1 (изглежда ми справедливо направен, но най-вероятно ще оспориш неговата компетентност, все пак там няма жени). Ето и на всички времена: https://www.thalesgroup.com/en/world...ntors-all-time ; там е и Томас Едисон=>и съвременен учен може да е там....но няма жени. Това за радиоактивността не знам какво постоянно го хвалите, било е въпрос на време, и ни е помогнало с толкова "много" (поне от нейните "велики" открития).

Град
    Dreamland

2. Тези открития за които ти ми говориш са на светлинни години от най-великите. Никола Тесла, томас едисон? Всеки един от тях е допринесъл с повече за съвремието от всички жени изброени по-горе. Тези са най-добрите модерни според този сайт: http://www.businessinsider.com/most-...rs-2011-5?op=1 (изглежда ми справедливо направен, но най-вероятно ще оспориш неговата компетентност, все пак там няма жени). Ето и на всички времена: https://www.thalesgroup.com/en/world...ntors-all-time ; там е и Томас Едисон=>и съвременен учен може да е там....но няма жени. Това за радиоактивността не знам какво постоянно го хвалите, било е въпрос на време, и ни е помогнало с толкова "много" (поне от нейните "велики" открития).
    Ахахахаха, ти сериозно ли.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

2. Тези открития за които ти ми говориш са на светлинни години от най-великите. Никола Тесла, томас едисон? Всеки един от тях е допринесъл с повече за съвремието от всички жени изброени по-горе, взети заедно. Тези са най-добрите модерни според този сайт: http://www.businessinsider.com/most-...rs-2011-5?op=1 (изглежда ми справедливо направен, но най-вероятно ще оспориш неговата компетентност, все пак там няма жени). Ето и на всички времена: https://www.thalesgroup.com/en/world...ntors-all-time ; там е и Томас Едисон=>и съвременен учен може да е там....но няма жени. Това за радиоактивността не знам какво постоянно го хвалите, било е въпрос на време, и ни е помогнало с толкова "много" (поне от нейните "велики" открития).
    Аз не споря, че мъжете имат повече принос, но това се дължи на факта, че дореди 100 години жените не са имали равностойно образование и положение като мъжете. Това обаче не омаловажава приноса им в науките! Именно заради мъже като теб (въпреки, че не мога да те нарека мъж, поне по годините ти в профила) много от жените се отказвали от кариери в тези области. Замисли се обаче защо в днешно време баловете за влизане в гимназии на момичетата са доста по-високи от тези на момчетата, въпреки че образованието е еднакво и за двата пола. Ще видим занапред как ще е

Ахахахаха, ти сериозно ли.
    И продължаваме да пишем продуктивни неща....

Аз не споря, че мъжете имат повече принос, но това се дължи на факта, че дореди 100 години жените не са имали равностойно образование и положение като мъжете. Това обаче не омаловажава приноса им в науките! Именно заради мъже като теб (въпреки, че не мога да те нарека мъж, поне по годините ти в профила) много от жените се отказвали от кариери в тези области. Замисли се обаче защо в днешно време баловете за влизане в гимназии на момичетата са доста по-високи от тези на момчетата, въпреки че образованието е еднакво и за двата пола. Ще видим занапред как ще е
    Има разлика между учене(зубрене, както забелязвам от първа ръка) на факти и научаването или дори измислянето на нови неща. В области като математика, информатика, физика, астрономия, информационни технологии(където се иска размисъл, а не възпроизводство на факти) може да се види много ясно, че грешиш.

ПС. Годините в профила ми не са истински. Надявам се твоите също.

Град
    Dreamland
    И продължаваме да пишем продуктивни неща....

Има разлика между учене(зубрене, както забелязвам от първа ръка) на факти и научаването или дори измислянето на нови неща. В области като математика, информатика, физика, астрономия, информационни технологии(където се иска размисъл, а не възпроизводство на факти) може да се види много ясно, че грешиш.

ПС. Годините в профила ми не са истински. Надявам се твоите също.

Да, в математиката много зубрене се иска, защото всичи знаем коя задача ще се падне -.-. Моля ти се, уча в математическа гимназия с профил информатика и знам колко логика се иска. Средния успех на класа ми е 5.75. Ще те оставя да си направиш изводите.
    Последно редактирано от Ch1024 : 07-28-2015 на 19:17

Да, в математиката много зубрене се иска, защото всичи знаем коя задача ще се падне -.-. Моля ти се, уча в математическа гимназия с профил информатика и искам да ти кажа, че точно по тези предмети са ти 80% логика и 20% запомяне на факти.
    1. По-добре от останалите: 99% запомняне на факти, 1% логика. Все трябва да има запомняне на факти, инaче става тест за IQ.

2. Хаха, като мойта паралелка. Баси дано да не си от тук.

Хаха, като мойта паралелка. Баси дано да не си от тук.
    Ми ако ми кажеш кое е това "тук" мога да ти кажа дали не съм "баси" оттам.

Ми ако ми кажеш кое е това "тук" мога да ти кажа дали не съм "баси" оттам.
    Варна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си