Здравейте привидно умна събеседнице. Радвам се че сте отделили време да напишете това, уви сега и аз трябва да отделя време за да ви оборя.
1. Поста ми е объркан и неясен. Не се поставя конкретна идея, обиждат се различни бримки на човечеството. Това е поради факта, че има подкрепи в различни насоки, затова не мога само да подкрепям, но трябва и да опровергавам собствените си идеи с цел достигане на истината. Затова и не съм гласувал в анкетата, искам да видя резултата и мнението на другите, не да наложа своето.
2. Целта на живота е репродукция. Има единични случаи на безсмъртни организми, но те са далеч по-неразвити. От еволюционна гледна точка смисъла на нашето съществуване е да се размножим и умрем. Аз просто смятам това за...pathetic(не се сещам за точен превод, поне не и на цялото отвращение което думата показва)
3. Това че всички мъже се борят за половинка е грешно. Виж mgtow + брой женения на година от последния век.
4. Аргументът ми за Япония е напълно на място. Япония не е страната с най-недоразвит майчински план. Това за осигуряването на храна за семейството не знам откъде го изкопа. Това че има утвърдени традиции не значи нищо. В близкия изток също има тадиции но там има голяма раждаемост.
5. Отглеждането вляе, но не контролира изявите на човек. Албърт Анщайн са го смятали за идиот и са се държали с него като с идиот, но не е станал идиот. Мнението ми не е предизвикано само от отглеждането ми, но и от наблюдаването на околния свят в продължение на няколко години. Българите сме били потискани в робството си, но това не е спряло паисий хилендарски да напише история славянобългарска и да покаже патриотични начини за борба срещу османците. => Ако наиситина жените са щели да измислят нещо, образованието и отношението към тях не може самостоятелно да ги спре от осъществяването на идеите им. Нищо не чух за по-съвременните открития: от 20-21 век, все пак и сега се правят вели открития...пак от мъже.
6. И мъжът и жената според чистия морал трябва да са девствени при женитба. Но както и ти изтъкна, ние сме просто животни. В обществата на бозайниците един мъжки оправя цялото стадо(или поне 5+ индивида). Идеята, че жената трябва да е девствена идва от това, че тя може да ражда ограничен брой пъти, и следователно те трябва да са в полза на съвременния и партньор. Това се крепи още в старите традиции: жените са тук за да дават продължение на добрите гени на мъжкия. Мутацията в мъжккия индивид предизвиква еволюция. Замисли се: ако се роди съвършен мъжки и съвършен женски екземпляр, кой ще остави по-голямо поколение и кой ще е по-добър за вида като цяло?
7. "Верността зависи от човека, не от пола." . Никъде не съм писал нещо друго.
8. Ще си публикувам каквито искам гифчета, това да е ясно, живеем в свободна страна.