.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Banned Супер фен
    dotata e bokluk, ne go slu6ai. "Държа се добре , но и даже да отвръщам , ставам още по-смешен и жалък в техните очи." Не цели да се харесваш на враговете си. Помисли ти какво би искал да правиш, не се ограничавай чрез мненията на другите. Бъди себе си, бъди свободен, не гледай да се вписваш там, където явно не ти е писано да се вписваш. Гледай да се чувстваш добре просто, действай в дадена ситуация така, че да ти стане приятно, да изразиш себе си, стила си. Не се прибирай в черупка като костенурка от страх, че някой няма да одобри или че ще те усмива. Нека те усмиват, усмивай ги и ти, така ще имате на какво да се смеете и двамата, даже приятели може да станете.
    Последно редактирано от espada : 07-24-2015 на 15:51

Аз си имам приятели , но и там понякога е така. А , относно онези смешници , заеб*х ги , но каквото и да правех , пак ставаше по-зле. С 2-3 се сдобрих , но повечето се боят , защото един 17 годишен идиот ги настрои. Сега , ако го няма него , нито ме обиждат или подиграввт , а ме поздравяват само. Но , онзи направо им е идол , всякакви състезания по подмазване... Страх ли ги е , респект ли имат , ама аз изпитвам само отвращение и смях , към този.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си