Здравейте.
Не знам от къде да започна. То уж не е много но... На 16 съм.В началото на май се запознах с едно момче, излизахме, така да го кажа ходехме. Понякога излизахме, понякога гледахме филми заедно, беше ни весело, не скучаехме, говорехме за различни неща, . Той е на 17. Ходехме почти три месеца. Както всички обикновени двойки се натискахме и обарвахме. За първи път си имах приятел. На него не му беше за първи път да е с момиче естествено. След месец и нещо го направихме (бях девствена). Може би избързах, но не мога да върна времето. И така продължихме до един момент в който му бях ядосана за нещо и явно го засегнах с думите си, а не му казах кой знае какво, но за него може да е било. И от тогава той почна да се държи по дръпнато и на мен в един момент ми омръзна и се разделихме по взаимно съгласие.
И сега проблема....майка ми разбра че сме го правили, не можах да я излъжа. Не и стана приятно, че съм избързала. Не ми се скара, разговаря с мен спокойно (ппц тя винаги ме е разбирала). Каза ми, че не му е пукало за мен щом е бързал толкова. Аз и казах че не съжалявам, въпреки че може малко да съжалявам. Тя ми е обидена... Почна да ми обяснява, че за да го направиш с някой трябва да го харесваш, да го обичаш...да знам, не съм го обичала, но го харесвах. Не знам дали беше грешка, но след като чух мнението на мама се замислих :/... Но не съжалявам за нищо. Може би следващия път няма да избързам толкова. Проблемът е че се страхувам да не съм изгубила доверието и, защото то е много важно за мен. Според вас дали я разочаровах, защото аз страшно държа на майка си и искам тя да се гордее с мен.
Последно редактирано от sunny.day : 07-24-2015 на 19:08