Когато бях на 10-12 , не си спомням вече , се помолих на Юда за едно желание. Това желание не само , че не се сбъдна , но на всичкото отгоре може да съм се обрекъл доживот , но съм си го заслужил , като съм такъв тъпанар. Да смениш религията е най-голямата грешка , повярвайте ми. Гледах един клип , в който Иисус помага на сатанист.
https://www.youtube.com/watch?v=6l7A4cQHxuY
"юдаизъм" идва от "юда/юдеин", което в превод значи духовен/религиозен/набожен, обаче предателите на истинския Господ Бог и истинските Светии също са юдеи т.е. духовни/религиозни/набожни, на което юда искариотски стана като пример за такъв, затова и е писано: "не е възможно пророк да загине вън от Ерусалим."(Лука 13:33)
помисли малко де, онези, които не са вярващи и окултисти обикновено не знаят и не вярват, че има Бог, затова такива хора обикновено не ги интересуват духовните/Божиите работи и не биха гонили/преследвали истински Светия само защото е вярващ, но онези, които са вярващи или окултисти и вече са приели, систематизирали са се в, и са станали ревностни за другата(неправедната) вяра, какво биха сторили с истински Светия ако разберат, че той не следва тяхната духовна/религиозна традиция, когато те имат своята вяра за единствената правилна?!
коя е била темата и?