.
Отговор в тема
Страница 29 от 29 ПървиПърви ... 192526272829
Резултати от 701 до 718 от общо 718

Тема: Юдаизъм

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Значи се уповаваш на вяра. Това не е свидетелство.
    уповавам се на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, а вярата е просто средство(то) за това упование, и когато свидетелствувам Божието Слово, свидетелствувам само онова, което получавам от истинския Господ Бог

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    а в съдилищата не викат ли да свидетелстват човеци, които са чули подробности за извършено(то) престъпление от самия извършител или от близки познати на извършителя?!, не са ли наричани и те свидетели там?!

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Може ли всеки, който поиска, да приеме юдаизма? Защото знам, че за евреин се брои само човек, който има майка еврейка.
    Когато бях на 10-12 , не си спомням вече , се помолих на Юда за едно желание. Това желание не само , че не се сбъдна , но на всичкото отгоре може да съм се обрекъл доживот , но съм си го заслужил , като съм такъв тъпанар. Да смениш религията е най-голямата грешка , повярвайте ми. Гледах един клип , в който Иисус помага на сатанист.

https://www.youtube.com/watch?v=6l7A4cQHxuY

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от 女性の目 Виж мнението
    Когато бях на 10-12 , не си спомням вече , се помолих на Юда за едно желание. Това желание не само , че не се сбъдна , но на всичкото отгоре може да съм се обрекъл доживот , но съм си го заслужил , като съм такъв тъпанар. Да смениш религията е най-голямата грешка , повярвайте ми. Гледах един клип , в който Иисус помага на сатанист.

https://www.youtube.com/watch?v=6l7A4cQHxuY
    Не е истина колко си невеж относно религиите. Юда не е бог в юдаизма.

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а в съдилищата не викат ли да свидетелстват човеци, които са чули подробности за извършено(то) престъпление от самия извършител или от близки познати на извършителя?!, не са ли наричани и те свидетели там?!
    та какви са ти източниците?

?!?!?!?!?!?!?!/!/?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    та какви са ти източниците?

?!?!?!?!?!?!?!/!/?
    прочети отговора, който дадох на inewton

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не е истина колко си невеж относно религиите. Юда не е бог в юдаизма.
    Извинете, ама Юда в коя религия е зачитан за бог?!

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от urpa4a Виж мнението
    Извинете, ама Юда в коя религия е зачитан за бог?!
    В никоя.

Мега фен
    "юдаизъм" идва от "юда/юдеин", което в превод значи духовен/религиозен/набожен, обаче предателите на истинския Господ Бог и истинските Светии също са юдеи т.е. духовни/религиозни/набожни, на което юда искариотски стана като пример за такъв, затова и е писано: "не е възможно пророк да загине вън от Ерусалим."(Лука 13:33)

Голям фен Аватара на Liora
    Честита нова 5776-та година !

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    ЧН(Е)Г!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Честита нова 5776-та година !
    http://dekhnews.com/wp-content/uploa...ear-Wishes.jpg
    не е сигурно, че е 5776, доста е вероятно да е изминало по-малко време

"юдаизъм" идва от "юда/юдеин", което в превод значи духовен/религиозен/набожен, обаче предателите на истинския Господ Бог и истинските Светии също са юдеи т.е. духовни/религиозни/набожни, на което юда искариотски стана като пример за такъв, затова и е писано: "не е възможно пророк да загине вън от Ерусалим."(Лука 13:33)
    Е тогава, коя религия е това, което е, след като за едната светите светии(юдаизъм, според думите ти) са предатели и прокудители на сина божии?!
    Нещо доста парадоксално ми звучи, а на теб просветителю!?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от urpa4a Виж мнението
    Е тогава, коя религия е това, което е, след като за едната светите светии(юдаизъм, според думите ти) са предатели и прокудители на сина божии?!
    Нещо доста парадоксално ми звучи, а на теб просветителю!?
    помисли малко де, онези, които не са вярващи и окултисти обикновено не знаят и не вярват, че има Бог, затова такива хора обикновено не ги интересуват духовните/Божиите работи и не биха гонили/преследвали истински Светия само защото е вярващ, но онези, които са вярващи или окултисти и вече са приели, систематизирали са се в, и са станали ревностни за другата(неправедната) вяра, какво биха сторили с истински Светия ако разберат, че той не следва тяхната духовна/религиозна традиция, когато те имат своята вяра за единствената правилна?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Знам, че имаш предвид мен.
    Откакто ми изтриха темата съм много обидена. Почти го приех като антисемитизъм.
    ауе, кой изтри темата на лиора бе?

Мега фен
    коя е била темата и?

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Нали осъзнаваш че свидетелските показания имат най-ниската доказателствена тежест в съда?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Нали осъзнаваш че свидетелските показания имат най-ниската доказателствена тежест в съда?
    а как си представяш съдебен процес без свидетелства, било то устни, под формата на писмени улики, или други доказателствени?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си