.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Unhappy Как да я спечеля?

Здравейте хора!Имам една приятелка с която се познавам от четири години и тази година започнах да я харесвам по онзи начин.Такааа обаче тя ми каза една подробност че си има гадже.Не я разбирам той е от Русе на пет часа път и се виждат по един път в годината а аз съм на две крачки от нейния блок и се познаваме по-добре.Та вчера стана следното.Излезнахме и цял ден си я гушках и си слагах ръката на краката й като седнем и тя не ми казваше нищо.Обаче после като я изпращах я гушнах за чао и й прошепнах в ухото целуни ме и тя няколко пъти ми каза не защото си имала приятел.Най-накрая ми каза окей само веднъж и ме целуна.Нарочно не си затворих очите за да видя дали тя ще си затвори нейните и го направи.Тъкмо се зарадвах и после започна да ми пише как я било яд че изневерила на гаджето си.Моля ви се помощ не знам какво да правя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Удари си два шамара и не се занимавай повече с въпросната.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Май не прочете заглавието."Как да я спечеля?".

Мега фен Аватара на galaxy29

Виж, ще съм много доволен ако онзи от Русе разбере за теб! Ще си е харесваш от разстояние, я си представи ти да си на негово място.. откажи се от нея докато не е станало късно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ти си идиот, ама и тя не е по-малко от теб. Обвързано момиче цял ден да се гушка с друг и дава да я обарва, пък след това да съжалява за това..

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Навита ти е пичага, може и да се получи.
    До коментиралите по-горе: Не знам, защо го критикувате автора на темата. Тая ако е свястно момиче, няма да изневери на гаджето си и да се занимава изобщо с автора или някой друг. Пича изобщо не е виновен. Щом му позволява, очаквате той да седи като дърво и "да не се занимава" ли ? Ами... ако не е той, ще е някой друг. Тя пичката щом си е такава.....поне да се възползва.

^ С малката подробност, че той иска да я спечели (демек да има връзка с нея)
    Според теб добра идея ли е да има връзка с момиче, което се натиска с всеки докато е обвързана?

Ами защо не. Ако връзката е кратка, докато му пусне 2-3 пъти. А и мислиш ли, че онзи не върти други. Това виждане веднъж в годината....

П.П Плюс това може да иска да е спечели като бройка

Е да вярно е не е само тя.Един човек да ме разбере.

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Ами защо не. Ако връзката е кратка, докато му пусне 2-3 пъти. А и мислиш ли, че онзи не върти други. Това виждане веднъж в годината....

П.П Плюс това може да иска да е спечели като бройка
    Не знам защо напоследък се смята, че момчетата искат да имат връзка с едно момиче единствено за да я чукат. Човек има е други потребности, които да задоволява освен сексуалните. Пича ми изглежда доста хлътнал по нея, но при положение, че е обвързана трябва да стои на разстояние. Независимо дали връзката им стабилна или ония и изневерява. Защо и той трябва да се превръща в нещастник само заради едното ебане?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Не знам защо напоследък се смята, че момчетата искат да имат връзка с едно момиче единствено за да я чукат. Човек има е други потребности, които да задоволява освен сексуалните. Пича ми изглежда доста хлътнал по нея, но при положение, че е обвързана трябва да стои на разстояние. Независимо дали връзката им стабилна или ония и изневерява. Защо и той трябва да се превръща в нещастник само заради едното ебане?
    Не съм казал, че не е хубаво да имаш сериозна връзка. Ама щом тя е такава..., защо да я изпускаш. Ти сам каза, че с тая не му трябва за сериозна връзка, капиш

Не съм казал, че не е хубаво да имаш сериозна връзка. Ама щом тя е такава..., защо да я изпускаш. Ти сам каза, че с тая не му трябва за сериозна връзка, капиш
    Ами именно.. Човека иска връзка, а ти му предлагаш да я оправи 2-3 пъти и да я зареже. Това няма да го удовлетвори, защото той има друга потребност, а тя не може да му я даде. Най-много след това да страда за нея и да реши, че всички момичета са еди какви си. Точно за това повечето му обясниха, че е по-добре да не се занимава с нея.

Кво ебане бе хора малък съм.Харесвам я много просто и тва че си има гадже ме убива.А пък за чукането по натам.

Офф ся им видях годините. Тя не знае още какво иска. Моето предложение беше просто да се хване на играта. Закво трябва да бяга. После може да съжалява, че не е опитал. Както на нея и бушуват тийн хормоните, така и на него. След 1 месец ще му омръзне

Офф ся им видях годините. Тя не знае още какво иска. Моето предложение беше просто да се хване на играта. Закво трябва да бяга. После може да съжалява, че не е опитал. Както на нея и бушуват тийн хормоните, така и на него. След 1 месец ще му омръзне
    Няя да ми омръзне след 1 месец щото я харесвам от два месеца и половина.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от RyderZ Виж мнението
    Няя да ми омръзне след 1 месец щото я харесвам от два месеца и половина.

Мега фен Аватара на Rakshy
    2 месеца чуек :О тва практически е целия ти живот, бааааси

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Колко сладко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си