.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Как да се облека на среща с травестит?

Харесвам момчетата със женствено излъчване. Сладки са и сексапилни. Намерих такова момче в един сайт за азпознанства. Писахме си и се оказа, че имаме общи неща. Момчето е травестит. Засега не съм казала на някоя приятелка, че ще излизам. Изглежда много секси. Това е профила му http://cupid.bg/dimitur_momchevroklia Как да се облека за да го впечатля? Поканих го в нас. Наште още незнаят. Той обича да носи рокли и прашки през лятото. Искам да правим секс мисля, че и той иска защото ми прави комплименти.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Гледай да не облечеш същата рокля като него, защото ще се ядоса много... Също така не трябва да си облечена по-добре от него..... Относно секса не се тревожи- ТОЙ НЕ ХАРЕСВА МОМИЧЕТА....

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Все един и същи трол

Ужас, най-добре си земи брадва и му отсечи главата

Nightcore_fan
    Guest
    Само откачени ли има тука

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от lady_kristina Виж мнението
    Харесвам момчетата със женствено излъчване. Сладки са и сексапилни. Намерих такова момче в един сайт за азпознанства. Писахме си и се оказа, че имаме общи неща. Момчето е травестит. Засега не съм казала на някоя приятелка, че ще излизам. Изглежда много секси. Това е профила му http://cupid.bg/dimitur_momchevroklia Как да се облека за да го впечатля? Поканих го в нас. Наште още незнаят. Той обича да носи рокли и прашки през лятото. Искам да правим секс мисля, че и той иска защото ми прави комплименти.
    Anathema!!! И за него/нея и за теб ако си го/я изчукала вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си