.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: помощ

Katerinastef
    Guest

помощ

Здравейте, искам да помоля за мнение и за съвети Темата е една от най-баналните, тежките и глупави но все пак съм притеснена страшно много. Бременна ли съм или не съм? Това в въпроса, който се питам всеки ден. Стана гаф, правихме го без презерватив и той свърши в мен, пих хапче escapelle и цикълат ми дойде 15 дни по-рано след него имаше кафеникаво течение, което продължи 2-3 дни и понякога имаше остатъчна кръв. До преди няколко дни нямах проблем и не се притеснявах, но четох че това можело да е признак за бременност, панирах се и си внуших че е признак за бременност. Направих си тест за бременност и беше отрицателен (20 дни след гафа, sure check) и сега си мисля че ми се оринира по-често, но не знам дали не си внушавам само благодаря предварително, моля ви за мнение по въпроса !

Вземи направи още един тест за бременност ,в прочоем на колко си ??

Nightcore_fan
    Guest
    Престанете с тия теми админката ви писа вече погледнете в по старите

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    хм?

Цитирай Първоначално написано от Katerinastef Виж мнението
    цикълат ми дойде
    Направих си тест за бременност и беше отрицателен
    дали не си внушавам само

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Здравейте, искам да помоля за мнение и за съвети Темата е една от най-баналните, тежките и глупави но все пак съм притеснена страшно много. Бременна ли съм или не съм? Това в въпроса, който се питам всеки ден. Стана гаф, правихме го без презерватив и той свърши в мен, пих хапче escapelle и цикълат ми дойде 15 дни по-рано след него имаше кафеникаво течение, което продължи 2-3 дни и понякога имаше остатъчна кръв. До преди няколко дни нямах проблем и не се притеснявах, но четох че това можело да е признак за бременност, панирах се и си внуших че е признак за бременност. Направих си тест за бременност и беше отрицателен (20 дни след гафа, sure check) и сега си мисля че ми се оринира по-често, но не знам дали не си внушавам само благодаря предварително, моля ви за мнение по въпроса !
    ...хомо...

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Май определено си внушаваш.
    Спокойно, щом си взела и хапче, нормално е цикълът да подрани или закъснее..става сериозно объркване в организма с този вид хапчета.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    .
    Празноглаво чаве освен да спамиш глупости друго да можеш?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не четеш ли листовката на хапчета които пиеш?

от хапчето е

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си