- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да изненадам любимата ми?
С нещо нестандартно ама да не е някоя глупост........![]()
уточни малко за какво става въпрос: дали за подарък, дали нещо ново в секса, дали просто като преживяване? Аз например мн бих се зарадвала гаджето ми да ме заведе на нещо екстремно, примерно лятото да ме повози на джет, да ми направи някаква вечеря на плажа само за нас, някакви такива.....А за подарък - когато е неочакван, винаги е хубав, няма значение дали е нещо тривиално или нестандартно, важното е, че си се сетил без повод да й подариш нещо.
SMILE FOR ME NOW
Както казаха и преди мен......уточни се малко, за какво става въпрос![]()
Момиче съм
Пожелание със подарак за рожден денза нея е наи-важно пожеланието не стоиноста и самия подарък........
mi vzemi durvo primerno i izdqlkai v nego imenata vi ili ne6to takova...su6to moge da i napravi6 plakat ili ne6to podobno na koeto da napi6e6 krasivo s razli4en cvqt i material kakvo haresva6 v neq ....napravi i roza ot hartiq..... narisuvai ne6to (ako risuva6 dobre 6te e qko) .... napravi i ekebana.... podari i klu4a ot tvoq dom (ako ste po-blizki) v efektna opakovka napravena ot teb......napravi i serenada rano sutrinta...........pokaji i lubovta si po efekten na4in tova e nai-dobriqt podaruk
Не бъди егоист , пожелай й да има за по-дълго приятел като теб![]()
Освен стандартното пожелание за Здраве и щастие и късмет ... не знам какво друго ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Мен това с ключа би ме стресналоПървоначално написано от menta_loverka
![]()
А иначе по темата: Пич , зависи какъв тип е момичето ти - романтичка ли е , по по-екстремните работи ли си пада и така![]()
ЕЙ ти една идея , която се сетих от ОТХ![]()
Помоли нейна приятелка да ви напише няколко "задачи" за вечерта и да ги сложи в плик без ти да знаеш какви са. Трябва да ги номерира , според това кой плик , след кой трябва да се отваря. И те да са от рода на
1. Вземи любимата си от къщата й и й подари роза
2. Скъпи влюбени птички , първата ви задача е да отидете в един супермаркет и да купите на другия нещо.
3. Покажете си подаръците.
4. Отидете в някоя градинка и си направете питник под луната.
5. Кажете какво обичате в другия
И тн и тн. Самото изпълняване на пликовете , без да знаете какви са , ми се струва доста забавно. Едновременно с това задачките са за романтична вечеря и така нататък. Най-вероятно на мацката ще и хареса това , плюс че жеста , че си се постарал толкова много , е голямМоже малко да се ръснеш , ама си заслужава
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
Ми за подарък незнам ама виж едно яко пожелание:
Щях да ти пожелая да стигнеш звездите, но ти сама си една от тях,
щях да ти пожелая цялото щастие на Земята, но ти си моето щастие.
Щях да ти пожелая любов, но за това грижата имам аз.
Затова ти желая здраве и късмет, за да радваш хората, които те обичат и винаги да бъдеш моята пътеводна звезда!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
много добро пожелание ся ако и някоя яка картичка ми намери някои или саит за онлаин картички ще е суперПървоначално написано от sladko_dete
![]()
Немога да измисля нещо като за теб...Но виж какво направих аз.Беше от давна но все още е добро.Бях малък и едва измолих баща ми за колата.
Отидох на автомивка измих я много добре закачих едно балонче и спрях пред тях.Обадих и се по телефона и я попитах какво ще каже да се разходим.Тя каза че иска и напомних да ме чака пред блока.Тя слезна след малко, а когато отвори колата.На предната седалка вдясно от мен беше едно мече с роза и си бе сложило колана.
Тя се качи и отидохме в парка.Като карах много внимателно.Там в парка ни има едни скали.Заведох я на върха къто носех с мен храна и одяло.Послах го и хапнах ме малко като след 1ч стана тъмно и се виждаха всичките звезди на небето тъиката се пада малко извън града и не се закриват звездите от смока.Прекарахме цялата вечер там.
Доста добре се бе получило и бях награден![]()
А добре де къде се намира тоя парк в който се били?
Здравейте! Нов съм тук... Исках да ви помоля за съвет! С жената към, която имам чувства ще ходим на почивка на Кръстова Гора след няколко дни и искам по супер деликатен начин да й намекна за чувствата си чрез някаква изненада... Приемам идеи!
Предварително благодаря!))
Ако ти смърди на пот - подари ѝ одеколон. Към одеколона сложи картичка, на която да пише "за моята малка смръдла". Ако не ти смърди, тогава ѝ подари нещо друго, но не давай повече от 10 лв.