- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не се разбираме...
Така е.Всички сте прави,но как да загърбя 2 годишна ПРЕКРАСНА връзка,заради скорошно лошо държание.Може би това,което ми каза за секса е така.Може би трябва да положим някакви усилия и 2мата за да се оправят нещата.Така само се обвиняваме и 2мата и до никъде.
Благодаря Ви за отговорите,но съм решена да опитам.Ако не стане здраве да е,това е било писано.![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ще ти кажа това, което казах на една моя приятелка, която ми каза така "не мога да зарежа ей така 2 години връзка, имаме толкова хубави спомени..". К'вото било - било. Минало е! Няма го вече! Ти гледай сега какво прави, не какво е било преди. Миналото не се връща за жалост. Отговори си на следните въпроси:
- Щастлива ли си в момента?
- Какво положително ти дава тази връзка в момента?
- Към момента смяташ ли, че с този човек бихте имали перспективно бъдеще, ако продължават нещата така?
А, на мен ми отговори - честно ли си мислиш, че връзка, в която няма сексуална съвместимост или от ЦЕЛИ ДВЕ ГОДИНИ секса не върви както трябва, може да съществува дълго не-насила??
Като си отговориш на горните въпроси, тогава сама ще разбереш какво да правиш.![]()
Много ме накара да се за0мисля,с това,което написа.От няколко дни не сме се виждали,за да вида как ще се държим и 2мата.Проблема е,че той започна да се държи добре в момента,нищо общо с това,което ви писах по-горе. . Реших да се разделим,но това негово държание сега ме обърка още повече..
Има едно момче,с което си пишем от около 9 години.Запознахме се в играта Counter Strike (като бях малка играх доста) И си пишем доста честичко,особено напоследък.Като започнем да си пишем си пишем буквално цяла вечер.От 9-10 до сутринта 3-4-5.Винаги има какво да си пишем с него и ми е забавно.Постоянно ми прави комплименти и на мен това ми харесва.Постоянно съм усмихната до ушите,докато си пиша с него.Дори и иска да се видим(той е от София,а аз от Бургас),но аз не искам докато съм с приятеля ми в момента да се виждам с него,защото знам какво ще стане.Той ми има мерак от много време и не искам да става нищо точно в този момент.За секса сме си писали много и направо като започне да ми пише какво ще направи ако се видим,как ще постъпи и т.н. ми става тъпо,че едно момче,с което си пишем знае как и къде ще ми е хубаво,а приятеля ми от 2 години и кусур НЕ ЗНАЕ,въпреки че съм му казвала 100 пъти.В момента секса ми е от голяма нужда,понеже не помня даже кога за последно съм се възбуждала/навлажнявала/изтръпвала/ абе въобще забравих какво е тва СЕКС. И знам,че ако се видим с това момче,ще го направим,а не искам докато съм с приятеля ми в момента,докато съм с него без значение в какви отношения сме не искам да правя глупости. И така..то стана като турска сапунка тука![]()
Последно редактирано от changedthewayukissme : 08-04-2015 на 09:27