- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Германия срещу СССР
Не харесвам Русия.
Просто не ме влече.
Нито руския език ми харесва,нито културата,нито нищо.
Може би кавказците са ми най-интересни.
Не знам защо някои хора толкова харесват Русия, имали армия, били много, дрън-дрън. Не мога да уважавам народ, който едва ли не закусва с водка.
Преди няколко години на морето видях няколко ЖЕНИ, носеха черни пликове,а в тях имаше или уиски, или водка. Пиеха си без да им пука. Много е грозно, особено когато го прави жена.
![]()
Последно редактирано от Liora : 08-02-2015 на 11:44
ясно...
а американците с какво ти харесват?
Последно редактирано от defender : 08-02-2015 на 12:51
США има един и същ бизнес план първо избива индианците за земите им сега някои араби за ресурсите им
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Иначе какво ти харесва в чичката Смит? Очилата ли?
ми той във филма беше просто компютърна програма за издирване на бунтовници, дори не беше човек.
Все едно да си фен на някаква антивирусна програма.
Поне можем да творим и да създаваме антивирусни.
как може да те кефи някакъв дето играе милиционер, репресивен орган, за да затваря устата на хората, като ги насилва, връзва, стреля и и играе карате по тях.
то е по-зле и от Мао Дзъдун.