.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Супер фен Аватара на tochko
    За чистене, целта е да вкараш тялото в дефицит на енергия. Хубаво е този дефицит да е по-скоро от спортуване от колкото от глад.
    Дъмбелите биха били много добре допълнени от лост и успоредка на някоя площадка, също така съм голям фен на българската торба. Мисля че уредите ще ги намериш лесно и ще ти дадат доста в тренировката. Бих препоръчал да започнеш с кръгови тренировки за крака, гърди, гръб, рамо, трицепс, бицепс и преса. Кръговете предпочитам, защото всяка тренировка товари всичко, за разлика от сплитът. Работи интензивно, с малки почивки между сериите, по минута например. Кръговете може да са 3,4 или пет, но се старай да се вместиш в 40, 50 минути. За максимален ефект може да добавиш 20 тина минути кардио след силовата. В нетренировъчен ден може да добавиш HIIT кардио което е доста ефективно и бързо като тренировка. И най важното, загрявай, всички стави и кръстът да са готови. В зависимост от интензивноста може да добавиш леко подтичване в почивките, за да не истинеш твърде бързо. Важно е да си топъл цялата тренировка. В самия край на тренировката разтегни всички натоварени групи, за да избегнеш мускулна.
    За начало, опитай да тренираш 4 пъти седмично, според личното възстановяване. Два тренировачни, един почивен, два тренировъчно, два почивни дни е относително добро за мен.
    Що се отнася до храненето, обърни внимание на закуската и след тренировка. Тогава сладкото е ок. През другото време, приемай белтъчини по 1.5, 2 гр за кг телесно тегло, а въглехидратът да намалявя плавно с времето, за да постигнеш дедицит на енергия. Въпросното намаляне е нормално до 20 тина %. Хапвай ядчици за да добавиш полезни мазнини. Водата да е 2-3 литра, може да съчетаеш със мурсалски чай, който при мен работи при литър дневно.
    Като начало, мизля че това е добре
    Последно редактирано от tochko : 07-28-2015 на 21:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си