- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Богато момиче-бедно момче ?
Е възможно ли е според вас за ''сериозни отношения'' ? ( Богато нека приемем че е от такова семейство и такъв човек не е живял в затруднение )
учудвам се, че не бих защитавала романтиката, както обикновено правя, но и аз мисля, че не.
тва не значи да не се опитате, де.. все пак може и да се получи различно. you never know.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Винаги съм искал жена която да ме издържа ;д
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^Тва беше с младока.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако тя е на 40, а ти на 19 и ти е 16 санта може и да се получи...
Ох, може, не съм мн запозната, ама си спомням, че и марк антъни изкарваше по-малко от нея
Иначе, ако се преместя в др държава и гаджето дойде и няма все още работа, ще имаме пари, парите ще са общи, не бих искала да се чувства зле, пък той ще си намери работа.
Нз, стига хората да не се джафкат и да няма - аз изкарвам повече, ти нищо не правиш ( и за двата пола става дума ) , би трябвало всичко да е ок, защото и жена да си, и мъж да си, ти е кофти, когато някой ти натяква нещо.
От друга страна тук става дума за гаджосване, много зависи от това колко се харесвате.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
equal is not fair.
и не, моля те, не почвай с различните причини някой да бъде издържан, то е ясно че може да се изкара вода от 100 кладенеца. принципът в общите случаи обаче е един.
няма да изпадам в словоизлияния, не желая и да се аргументирам. ако много ти е интересно как мисля бих обяснила на ЛС, но в дебати тук, в тийна, не ми се изпада.
^ Разбрах позицията ти, а това, което аз визирам, най-вероятно го има в много по-малък процент от случаите. Но човек винаги трябва да допуска, че има изключения. Да те отвращават хора, за чийто живот не знаеш нищо, базирано на идеята в главата ти за общия случай, е в повече.
Всъщност да, може да ми обясниш на ЛС как мислиш.
що бе, страх ли те е![]()
Готиното на дебатите тук е, че единия почва да храни без причина почти. Нали бе, рънърчо
![]()
![]()
и няма да се получи щото вече се мисли за по-добра от теб, освен ако не е няква мега добра душа, ама в наше време пари=гадост...
а това единия да издържа другия верно е гадно, ако си мъж и си намерил няква богата лелка е ебати якото, колкото и жалко да е отстрани, а ако си минетче със шугърдади е очаквано... Корб, обществото ни не е направено да има равенство.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не е от страх, а от откровена досада.
не съм длъжна да се аргументирам всеки път, независимо че съм във форум и се очаква.
и не съм в настроение да водя спорове, да пиша фермани, и едва ли не да си оправдавам/обяснявам на някого позицията.
да не говорим, че съм преценила, че опира малко до идеология, а с такива неща не се спори. все едно да ми кажеш, че нямам право да обичам кафето си със захар.. смисъл. да.
понякога човек трябва да може да уважава чуждото мнение, без непременно да разпитва, ама защо така мислиш, ама аргументирай се и т.н.
:д
вече изписах много.
моето пребиваване в темата беше достатъчно, finito![]()
Аз познавам такива двойки, има ги, по-рядко е, но съществуват. Но не мога да го разбера това как може да оставяш на приятелката ти да те оправя. В един нерялен свят е яко да има орфейки, които да ти пъкат грозди в устата, ама да си намериш приятелка ,коят да ти бърше гъза е много много странно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не смятам, че ще се получи особено сериозна връзка при дадената информация. Съжалявам. В един момент ще се получи напрежение - на теб ще ти стане криво, че тя има повече пари и тати Чичко-Паричко. На нея, от друга страна, ще ѝ минават разни мисли дали случайно не сте заедно заради парите на семейството. Родителите ѝ (ако се стигне до запознаване с тях) ще питат какво работят вашите, ти, какво си учил или учиш, ще очакват да можеш да се грижиш за дъщеря им, ще мрънкат. Изобщо би станало малко грозно.
Защото все още мъжа си е силния пол
защото в България сме на границата между Европа и ориента, и абсолютното равенство между половете не ни е симпатично.
To и на мен не ми е, ама горе съм написала, че в случай нямаме друг избор, разбира се, че бих се грижила за прекрасника ми няколко месеца, щото той няма да издържи без работа.
Както си говорихме с ewok предите дни, обичам да ми отварят вратата, да ми подаряват цветя, да се грижат за мен , мъжът да е мъж - да е по-умен, по-зрял, по-стабилен и това включва и финансово.
В замяна мога да съм 100% жена и да му дам топъл дом, благодарност, любов, възхищение и подкрепа.
А как да дам всичко това на мъж, който не ми прави живота по-лек, ами по-тежък.
Като цяло не моментната грижа е проблем, или грижата при тежко болен - проблемът е при мъж, който го мързи и няма здравословна причина да не изкарва пари за да ни е добре и на двамата.
Ако е болен, ще му дам цялата си любов и грижа, защото това няма да е по негова вина.
Последно редактирано от NomNomNom : 07-29-2015 на 10:07
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...