Здравейте.Момче съм на почти 22 години,студент.Имам проблем,но не мога да вникна в него.От както се помня с момичетата не ми върви особено,някак си им е добре като са с ме,но дотук.Все приятелства,приятелства и то писва накрав.Имал съм 2 3 приятелки,но след известно време все започвам да им търся кусури и като казвам известно време имам впредвид 2 3 месеца макс.Някоя пп хубавка като ми обърне повече внимание и аз скачам като рибка и после се псувам мен си...Нямам проблем с общуването,дори почти винаги намирам общи приказки с всеки.Поддържам добра перфектна хигиена,старав се да се обличам добре,висок съм,рус,сини очи и все пак нещо ми куца.Всички приятели казват,че имам голяма чувство за хумор и би ми помогнало с жените,но според мен през това време влизам в приятелската зона.Когато съм с много хора и ме слушат всички мога да сваля на едно момиче звездите и да остане без дума,но ако остана сам с нея някак си смелостта ми се изпарява и това всеки път ебаси....Трудно ми е да заговарям непознати,но отдаде ли ми се възможност веднага действам и ако съм сам има една нотка агресия в свалката ми,защото ми е нервно по някой път.Ако може да ме насочите към нещо ще е от полза и моля хора които нямат намерение да ми помагат по-добре да замълчат.