.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

усещам нещо като бучка

Ами значи, когато бях някъде трети клас докато ставах от чина без да искам много силно притиснах копчето на ризата о зърното си и усетих ужасна болка.. после, за да видя дали е и това направих същито и на другата сега ще съм 8 клас и още не ми е минало смисъл когато легна по корем ме боли и когато ги натисна ме боли има нещо като големи плоски неща в гърдите ми по едно във всяка и да попитам, това мускул ли е или трябва да се притеснявам?

Мега фен Аватара на Rakshy
    трол?

как ще те боли нещо 5 години и няма да потърсиш помощ или поне да си провериш проблема онлайн по някъв начин :Д :Д :Д

ако "бучката" започва от рамото ти и свършва на гръдната кост (това в средата на гърдите ти, където ако си момче вероятно ще имаш наченка на косми, или ако си момиче ще имаш дупка между циците) е мускул. Ако е просто твърдо парче сигурно не е нищо хубаво - иди на лекар. Ташак, ташак ама може да е тумор (надали, но може). За тези бучките след кърмене, не защото не си кърмила, нито пък хормоните ти са до такова ниво.

Подобни теми се пишат в тоя раздел.

http://www.teenproblem.net/forum/for...81%D1%82%D0%B8

Растът ти гърдите ,пък ако мислиш ,че е нещо друго кажи на мяйка ти и отидете на лекар

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си