- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо е ОК да харесваш паласките си, но не е ОК да харесваш кокалите си?
Нито едната крайност не е ок. Ясно е, че да си пълен не е добре за здравето, нито изглеждаш привлекателно, нито се чувстваш добре в кожата си. Според мен с прекалено слабите хора положението е същото, без значение за момче или момиче става дума. Някои жени толкова отслабват, че изглеждаш страшни направо. Ако се харесваш, няма да ти пука какво говорят другите. Все ще има нещо, което няма да одобряват.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
++
++
Нещо не разбрах частта за завистта. И слабите, и дебелите отнасят подигравки, предимно от хора, които не се харесват.
И защо "Според вас"? Преди време, когато бях още мноого слаб и най-редовно отнасях коментари най-вече от хора, които съм ги ЧУЛ как казват пред други, че се опитват да отслабнат. И като казвам отслабнат нямам предвид да станат кльощави. Не видях изобщо някой в тази тема да го споменава преди теб. Докато бях кльощав, правих всичко възможно да кача килограми, някои като ме гледаха колко много ям на обяд и се чудеха къде го завирам това ядене. И то не защото се тъпча нарочно, толкова ми се яде.
Всичко си е до тяло, понякога и до мързел.
Всички отнасят подигравки, важното е когато ти не се харесваш, да се промениш.