- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нудистки плаж
Здравейте, випроса ми е ходили ли сте на Нудистки плаж и ако не сте бихте ли отшли ?? би ли ви било срам ? бихте ли се притеснявали от:
1.Размер(ако сте момче)
2.окосмяване(и за двата пола)
а и за момичетата ... ? би ли ви било срам общо взето ?
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Мии попринцип то другите като са голи няма място за притеснениеама ме е страх да не като видя някоя кака да ми стане бастунЯ
иначе за размер ми аз съм на 13 години 16 санта мисля че няма място за притеснение
а за окосмяването ем аз си се бръсна така че само някой храсталак да не срешна че малко или много ме е гнус
![]()
LoVe yAaa.....!
а добре момчета а ако ви "стане" на нудистки плаж ще ви е срам ли ?? оли ако момичетата се възбудят ?
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ся като съм пред компа не мога да преценя но съм сигорен че ще е неловко![]()
LoVe yAaa.....!
хаха не съм ходил ,но искам да отида някой денхич няма да ме е срам даже ще се кефя на мах
от какво да ме е срам?всички ще са голи като мен ... и какво като ми е "станал" така момичета ще се почувстват по-желани
.. пак и за това сме отишли там да се забавляваме ..нали така
![]()
Аз на друг плаж не ходя тъпо е да изгориш на гащи и парашути за цици... кофти като ти изгори органа... сменя си кожата змийчето![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ходила съм на нуди плаж.Първоначално написано от playboyche
2 Не ме приеснява окосмяването.
3 Само в началото.
мъжко ли си ?? и ако си вдигал ли си самолета на нуди плаж ?? и ако си беше ли те срам ?Първоначално написано от GirlfromHell
![]()
Ами ника ми на мъжки ли ти прилича и в добавка на това не съм ти отговорила на 1 въпрос предназначен за мъжката аудитория?!
Ъмм да извинявай ....Първоначално написано от GirlfromHell
не съм видял
![]()
![]()
samo 4akam lqtoto i otivam
+1Първоначално написано от ReachlessGirl
Просто аз
добре де като го казвате обосновете се ...Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
3 Водки и че напрайм мазало по плажа![]()
Бих отишла с компания ала гаджето или приятелка,която не би се притеснила(жалко,че нямам такава) и не заради баш Фъна,ами защото и мен ме дразни изгорялото на бански особенно,когато тена нов и стар имат ОГРОМНА разлика.Всички са голи,аз съм гола-нормална ситуация за нуди плаж и няма притеснение.
Не съм ходила, но бих отишла.. Няма от какво да се притеснявам..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не съм ходила, но ми се ходи, само да намеря самишленик. Някой ходи ли на нудистки плаж около Варна та да ходим?
изобщо не ми пречи да отида просто мързел
точно и това е гадно де но затова вече по СЛънчев бряг и Айтос има така "по-модерни" плажове където ходят по-младички хора ииии там може да срещеш нешо виснало но то ще е 1:100Първоначално написано от Alexandra1993
ноо там вече ще егледка и за мъжките и за женските .... ще изпълним окото от всякъде![]()
![]()
![]()
![]()
Хубаво ..Първоначално написано от playboyche
Не желая това, което имам да се излага на показ пред напълно непознати!Нито би ми било приятно да ме гледат ..
happy now?