.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Highman
    Guest

Приятелката ми ме заряза

Здравейте, скъпи съфорумници,
    Нов съм тук и искам да ви споделя проблема си, а вие ако можете да ме посъветвате какво да направя... С гаджето ми сме заедно от 7 месеца. През всичкото това време нещата вървяха много добре, обичахме се много, правихме си безброй подаръци и любовта ни беше много силна. Понеже връзката ни беше от разстояние се виждахме за по няколко дни всеки месец и за повечко време ваканциите. Всичко беше перфектно до началото на лятната ваканция. Един ден тя реши да скъса с мен, защото много съм я задушавал и ограничавал, а тя искала да излиза и с други хора, а не само с мен. Излезнахме същия ден и се разходихме като тя започна да плаче и каза, че не знаела какво говори, защото не била сигурна дали иска връзка, но като ме видяла и си променила решението и се сдобрихме. 10 дена по-късно обаче, тя реши, че вече наистина иска да се разделим като каза, че е млада още и иска да изживее още много неща да не съжалява след време, защото връзката ни станала твърде сериозна и тя не иска да продължава и аз не съм бил виновен за нищо, а тя със сигурност щяла да съжалява, че е скъсала с мен след време, но в момента това искала. Аз я обичам адски много и естествено бях съкрушен, разбит, премазан. Отидох да я видя и да и подаря цвете, а тя ми даде също подарък. Видяхме се за кратко, но този път сякаш вече не съжаляваше, че сме се разделили. Продължихме да си пишем и говорим. Днес вече като й казах, че съм готов да й дам време и после може да се съберем, тя се ядоса и каза, че не искала да ми дава напразни надежди. Дори ме блокира, защото съм и досаждал и каза, че ще ме отблокира като реши, защото искаме да си останем с добри чувства и да не се мразим. Аз обаче съм тотално разбит... тя е всичко за мен и не мога да я загубя. Аз мисля сега вече наистина да спра да й пиша и звъня няколко дни, а тя ако й липсвам ще ме потърси, а ако не ще знам, че връзката ни повече няма бъдеще. Тя също каза, че чувствата й са поизхладнели и вече не било същото, което ме наранява адски много. Не знам какво да правя без нея... дайте съвет!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    има друг и вече се е наебала с него. свий един джойнт или хеш и отпразнувай поредната курва.
    WE ARE NOT ANGELS!

Лошо , но колкото и да се чувстваш гадно , трябва да продължиш напред. Общувай с други момичета , забавлявай се с приятели и ще я забравиш. Все пак тя не е единственото момиче на света.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Ей такива случки, братле трябва да те амбицират, а не да те съкрушават.

Ей,горе главата и просто да не ти пука за нея.Сега може да ти е гадно,но след време ще се оправиш.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    На 16 сте и ѝ се е допраскало с някой батко. Блокирай я и ти.Изтрий я от всякъде. Такива "аз ако искам ще те потърся и ще се оправим" да ги няма. Оставила те е заради сърбежа. Точка и с пълна пара напред. Ще намериш по-истинска.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Тегли и игнора и да не ти пука!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Насила хубост не става. Щом така е решила няма какво да направиш. Горе главата и продължаваш напред.

LyLac2002
    Guest
    Не си първият зарязан от момиче, така че се стягай веднага. Като чета то ва си мисля: Тази е голяма интригантка, просто трябва да изчакаш. Отвори се за нова връзка. Раздялата е трудна, но тя не трябва да спира волята ти за живот!

Изсери се в един плик и го остави преди вратата ѝ, след това може да ходиш да си удряш главата от стената и да си поревеш като момиченце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си