.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

След 3 дни имам среща и не знам за какво да си говорим

Аз съм момче на 14 и имам проблем с едно момиче ... Запознахме се преди 2 дни , харесахме се и се оговорихме да се видим в сряда. Адски се притеснявам за какво ще ви говорим незнам с какво да започна темата .. дайте някакви въпроси с които да потръгне разговорът ..

Мега фен Аватара на Rakshy
    питай я дали играе дота/лига и я срази със знанията си.

Без ташак, онзи ден си лафих с едно момиче за лига, футбол и фитнес докато реанимирахме след диско. И дори беше хубава!

Това, което говориш принципно няма значение, стига ти самия да си интересен.

samo q pitai dali igrae igrata i she te odreji kaji i 4e izglejda super i q pitai kvo haresvash kvi sa ti interesite i t.n

Сега ще те отрежи, но като пораснеш няма да се притесняваш и ще има за какво да говориш.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    питай я дали играе дота/лига и я срази със знанията си.
    Страхотна идея..... Дори може да и направи годляйк на мида....

Супер фен Аватара на per-dead
    Ами, щом се познавате от два дни, първо я попитай какво харесва, кажи и ти какво харесваш... Трябва да откриете допирни точки. Каквито и да са те. Иначе няма да върви работата. Изпитано и доказано - веднъж излязох с един "моторист" грубо казано, но аз харесвам коли и много не харесвам мотори. Обаче през цялото време темата на разговор бяха моторите и... Спрях да излизам с него. Без сходни интереси няма да проработи. Ако харесвате една и съща музика - говорете за това. Ако харесвате един и същ ресторант - говорете за него. Но започни разговора с въпроси. Отнасящи се за самата нея. Така не само ще знаеш за какво да си говорите, но и ще и задържиш поне малко вниманието. Момичетата обичат да се интересуват от тях.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Страхотна идея..... Дори може да и направи годляйк на мида....

не е ли малко малък за GODLIKE

аз пента правя бе благодаря за предложенията

Питай я от какво се интересува и т.н , после разтягай локуми..и не прекалявай с темата за игрите , защото ще й стане досадно. /ако не играе или не се интересува/

абе мощно разговорите за лига/дота, не се занимавай с глупости, ако не играе не е за теб :/

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от xxdenisxx Виж мнението
    Запознахме се преди 2 дни , харесахме се и се оговорихме да се видим в сряда.
    В интернет ли се запознахте?
    По принцип е най-добре да започнеш разговора с нещо свързано с обстоятелствата, при които сте се запознали. Например ако сте се запознали на концерт - за музика, ако сте се запознали на морето (предвид сезона) за нещо свързано с ваканцията и т.н. Но ако сте се запознали онлайн нещата са по-трудни, защото реално ти все още не я познаваш.

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Изпитано и доказано - веднъж излязох с един "моторист" грубо казано, но аз харесвам коли и много не харесвам мотори. Обаче през цялото време темата на разговор бяха моторите и... Спрях да излизам с него.
    Явно тоя е бил някакъв спрял пистар. Аз също съм моторист, но почти никога не обелвам дума по темата, когато съм с момиче.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Явно тоя е бил някакъв спрял пистар. Аз също съм моторист, но почти никога не обелвам дума по темата, когато съм с момиче.
    Да, спрял си беше. Едно, че разговорите изобщо не вървяха, друго, че след като му казах, че повече няма да излизам с него, почнаха едни заплахи, едни глупости. Търкаляла съм се от смях на пода. Не за друго, ми щото тоя беше на 27 и просто не му отива на годините.

the_cat
    Guest
    per-dead , много добре казано

А бе разпитай я какво и харесва и си говорете някакви общи нещица... Примерно аз харесвам много спортиските,еха да има с кого да си тренираш във фитнеса, да гледате мач, я кино, я кафе, е малък си иначе на колата и в най-близкия курорт..

Щом все пак се е навила да излезнете, все пак е нещо Пускай някакви лафчета...човек повече се отпуска в компанията с други хора... Питай я какви филми харесва (като предварително си прегледал за месец на пред какво ще дават по Кината) и ако нещо има съвпадения я питаш, а бе Скоро ще има нов филм в Киното,гледах трейлъра забавен ми се струва искаш ли да гледаме? ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си