- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лудо влюбен в едно момиче..
Здравейте ,аз съм момче на 14 години. Преди няколко дена ходих на море за 4 дена. 2 Дена бях на един плаж ,след това с наще решихме да разнообразим. Отидохме на един друг плаж и .. Намерихме място ,до нас имаше едно момиче. Беше легнала на един шезлонг а баща и майка и на друг. Още когато я видях ми стана нещо ,все едно тя беше най-красивото момиче на този свят.. Толкова много време исках да се запозная с нея ,мен ме беше срам .. Не знаех как ще реагира .. Стояхме на плажа около 4/5 часа ,аз не се запознах с нея. Прибрахме се в хотела ,изкъпах се и не спирах да си повтарям че съм пълен глупак .. След това отидохме на ресторант ,не хапнах почти нищо.. След това се прибрах ,погледнах си социалните мрежи и след това легнах .Може би 1/2 часа да съм спал и това е.На четвъртия ден трябваше да се изнасяме. Отидохме на плажа и стояхме около 4/5 часа и след това си тръгнахме. По едно време тя пак дойде със техните. До нас имаше места ,настаниха се до нас. Бях си обещал да се запозная с нея предната вечер ,пак не го направих.. Тръгнахме си и докато ходих до колата гледах надолу и се чуствах гадно ... Докато патувахме не спрях да мисля ,какво ми става.. Докато бях в морето попитах баща ми да отида ли да се запозная с нея, той ми отговори че нямало време.. Прибрахме се ,аз се затворих в стаята ми и легнах на леглото .Седнах на лаптопа и надух музиката докрай .. След това стана време за лягане ,легнах и пак не можах да спя .Моля ви помогнете ми .. кажете ми какво да правя ,как да я забравя вече 5 дена не спирам да мисля за нея..
Няма винаги да си така спокойно, след първото гадже всяко момче се отраква и ще си по смел сигурен съм. Ще преживееш толкова едно момиче.
баща ти е тъп
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Спокич. Може да е красива, но да е тъпа и интригантка. Никой не знае. Нея мисли, фр.