.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Психолог?

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Да бе, не означавало, ще те обявят за луда, нали и с мен така направиха, ама поне ако убиеш някого показваш жълтата книжка и нямаш проблеми.

P.S. Няма да можеш да учиш в университет ако те освидетелстват, така че си помисли добре дали да идеш при психиатър.
    Мога ли да попитам, как се случиха нещата при теб?
    Това, което казах са думи на моя позната, която е психиатър. Аз бях толкова толкова предубедена, че ще ми издадат жълта книжка, че дори не исках да си говоря с нея изобщо, заради професията й, дори за най-обикновени неща. Веднъж обаче нямаше как да избегна разговор с нея и от дума на дума стигнахме до причините за моите предубеждения към нея и професията. Обяснението й беше такова.
    П.С. Ако не ти се споделя тук може на ЛС. Моля за извинение, ако съм твърде нахална и навлизам в личното ти пространство.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от sashinka95 Виж мнението
    Мога ли да попитам, как се случиха нещата при теб?
    Това, което казах са думи на моя позната, която е психиатър. Аз бях толкова толкова предубедена, че ще ми издадат жълта книжка, че дори не исках да си говоря с нея изобщо, заради професията й, дори за най-обикновени неща. Веднъж обаче нямаше как да избегна разговор с нея и от дума на дума стигнахме до причините за моите предубеждения към нея и професията. Обяснението й беше такова.
    П.С. Ако не ти се споделя тук може на ЛС. Моля за извинение, ако съм твърде нахална и навлизам в личното ти пространство.
    Шегувах се.

Наистина бях на психиатър тази седмица де. Трябваше ми удостоверение (за университета), че не съм луд, но не ме е питал нищо кой знае какво, само кой ден и месец сме, дали често правя грешки при говорене/писане, дали забравям често... Обикновен преглед.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си