zaverih nai setne 6ibaniq semestar i to slujebno zaradi taq nedoebana pensionerka. kvo 4e sum si platil da mi napravqt kursovata, a? kvo me razpitva daje koi mi q e napravil? mnogo qsno 4e nqma da i kaja, az da ne sum donosnik. i za tva ne mi dade podpis, 6toto ne kazah koi mi q e napravil i 6toto si misli 4e e nai-vajna ot vsi4ki. 6e vidi taq kak izpita 6e si go vzema ot raz nie zado4nicite sme nai-prokletite studenti. u4im za da rabotim i rabotim za da u4im. da vi eba maikata na vsi4ki.
mnogo depresivna ve4erq se sastoq... i nai-lo6oto e 4e maika mi e prava. prava e 4e si propilqvam jivota. samo kato si spomnq dumite i: "ti samo qde6, trenira6, spi6 i raboti6. nqma6 priqtelka i nqma izgled skoro da ima6. nqma6 priqteli, nqma6 normalna sreda, ne spi6 po celi no6ti. kato stane6 na 40 sigurno 6te si pulna razvalina ot na4ina ti na jivot". razbiram q 4e iska nai-dobroto za men i da rabotq v ofis s vratovruzka i kostum4e, no tiq ne vzimat pove4e ot 1000lv mese4no, a i imat nenormalno visoki iziskvaniq za rabota. naprimer: 2 ezika pismeno i govorimo perfektno, bakalavar (ako ne i magistar), opit pone 2 godini na su6tata poziciq i kup drugi iziskvaniq za eventualnata zaplata ot ~900lv. imam 4uvstvoto 4e kato se depresiram i tatuirovkata mi stava mnogo nasitena, vse edno se hrani s tumnite mi misli i negativnite emocii. normalno, vse pak simvolizma i e takuv.
haha, dnes v lubitelskoto serial4e go igrah "marsianska mutra" s netarpenie 4akam epizoda da izleze i da go gledam hahaha ludnica