.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тя се прибра

Здравейте , запознах се преди година и нещо с едно момиче на купон,тя беше на гости при роднини , не беше от моя град , нямаше целувки и прочие ,но си допаднахме , разстоянието между нас беше голямо , но се усложни като разбрах ,че й се налага да живее и учи извън България , на хиляди километри. През всичкото това време си пишехме , чувахме. Вчера се прибра в родния си град, видяхме се беше хубаво. Като се съберем по-голяма компания обаче почти не общуваме , трудно ми е й да я заговоря ,да намеря тема , не знам защо ,но се чувствам виновен , викам я постоянно навсякъде ,не я пренебрегвам , но някакси ми е криво ЗАЩО , няма как да има нещо повече между нас тъй като не вярвам да има нещо към мен , а и разстоянието е убийствено , но просто се чувствам виновен..

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Защото ти се иска да опиташ.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма смисъл. Щом е толкова далече си е чиста загуба на време. Наложи си да не се занимаваш с нея.

KirilovV
    Guest
    +1 RapExotic Точно в момента изпитвам същото нещо , и в него няма абсолютно никакъв смисъл. Защо ти е да обичаш някой , за който ще страдаш че е далеч ?

Така е ,тя ми е само приятелка , излизаме компания и се радвам че е тук ,но нищо повече..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си