.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Мисля,че майка ми изневерява на баща ми

Здравейте!
    Момиче на 17 години съм и досега съм смятала,че имам перфектното семейство,доколкото това е възможно,разбира се.Всичко започна от това,че телефонът ми се счупи и поисках на майка ми телефона,за да си направя снимка.Странното беше,че тя не ми го даде и това се повтори още 2-3 пъти.Стори ми се странно да го пази толкова,но не направих нищо..до вчера.Връщах се от басейн и в момента,в който отворих вратата,ми се стори,че майка ми затвори телефона.Няколко часа по-късно отиде навън на двора и го забрави.Знаех,че не е правилно да се меся в отношенията на родителите си и да им навлизам в личното пространство,но любопитството в мен надделя и не се сдържах.Ще ми се да бях.Прочетох няколко смс-а,който бяха дружелюбни,но в същото време ми се сториха и не толкова дружелюбни.Едното гласеше ":* :*Обичам те....по приятелски де :* :* :*".Все едно бяха кодирани,защото мъжът,с който си пишеше,не е някой близък на семейството(дори не го познавам) за толкова близко отношение ..Прочетох и по-стари.Беше си писала с един,който и говореше за това какво са правили(и за секса,който са правили) и тя отричаше и тъкмо бях решила,че си въбразявам,и видях,че е написала "Каквото било,било,гледам напред" и той и беше отговорил "Казваше ми,че ме обичаш и че ще оставиш семейството си,за да си с мен".В този момент светът ми се срина.Познавам майка си като друг човек,макар никога да не сме си говорили по женски,но тогава имах чувството,че въобще не я познавам.Баща ми е много добър човек.Понякога тя го обижда и той нищо не и казва,макар грубостта и.Не,че тя е лоша,просто смятам,че поведението и към него понякога е несправедливо,особенно след това,което видях.От друга страна и той заради много работа не и обръща внимание,но трябва ли заради това да ходи при други... Не знам какво да правя.Ако кажа мога да ги разделя,пък в същото време и ме е жал за баща ми.Не мога да погледна и двамата.Нея е ясно защо,а него защото знам и не казвам.Не мога и да споделя с никого,нямам доверие,че ще си остане между мен и този някой.Много ми е тежко да го тая в себе си,а и не знам какво да направя-да мълча,или да кажа...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Забрави това, което си видяла и нито дума, и не рови повече ничии телефони.
    Отношенията на възрастните са много по-сложни, от колкото можеш да си представиш.
    Има много по-тежки проблеми от изневярата, а и като цяло изневярата е плод на нещо друго, сама си се досетила ( мъжа й не й обръща много внимание ), а може преди той да е изневерил, или нещо да я е наранил и тя да си "връща", или просто да имат отворен брак.
    Не знаеш каква е истината, заради това просто забрави, че си видяла.
    Ако чак толкова не издържаш, признай на майка си, обаче гледай баща ти да не е там - и не прави сцени, не плачи, не създавай напрежение. Защото можеш да станеш катализатор за рухването на един брак.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    И според мен трябва да си държиш устата затворена. И говоря от опит. Видях нещо, когато бях в 5ти клас, но не казах нищо. Отвреме на време съм се сещала през годините и съм се чудела "дали още", но не съм коментирала с никого от семейството ми. Миналата година човек от семейството, който беше видял нещо, го сподели и с извършителя, и с потърпевшия, нещата станаха много по-зле. Общо взето - излишна драма, която не искаш да си причиниш.
    Добре е отсега да разбереш, че отношенията на родителите (а и като цяло на другите) са си между тях и трети човек колкото и да знае, каквото и да мисли, не е редно да се намесва. А и в крайна сметка - не е края на света, хората си изневеряват, някои никога не разбират за това, други разбират и преглъщат, трети просто не могат и се разделят. Различни ситуации, различни хора. Знам, че е трудно и че все пак те са ти родители, а вие сте едно семейство, но това не е аргумент да се намесиш в техните интимни отношения. Може да си им е такава уговорката даже, няма как да знаеш, ама не е и твоя работа да знаеш.
    Малко хаотично си написах поста, но предполагам, че идеята се схваща. :Д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ти тр да си луда за да ги слушаш тия прости парцалки над мен, особено че отношенията били сложни. В момента си решила да правиш баща си на глупак за да издържа нестабилната ти майка и да и плаща сметките. Казвай му и да се резвеждат, на теб няма да ти се отрази, вече си на 17.
    Между другото имаш противна майка "Прочетох и по-стари.Беше си писала с един,който и говореше за това какво са правили(и за секса,който са правили)" хахах а представи си още по-старите какви са. Аз ти казвам, няма кво да криеш и няма нищо сложно в родителските отношения. Майка ти просто използва баща ти да и плаща сметките и да и осигурява социален статус, тва е представи си колко скапана дъщеря ще си да скриеш такова нещо от собствения си баща, ако рабере е много вероятно и между вас всичко да приключи.

Град
    София
    Лол, ще умра.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    LoadRunner е прав. Майка ти е долна ку*ва, а баща ти добър човек, който не подозира нищо. Кажи му, по- добре да се разделят, отколкото баща ти да живее в лъжа.

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Лол, ще умра.
    бих се радвал

Супер фен Аватара на Corb1225
    Животът е само един и никой не би искал да го живее в лъжа. Поговори с майка си, разбери истината. Може да има причина и/или оправдание за изневярата, както каза НомНом. Но ако баща ти не знае, я накарай да му признае сама или го направи ти.

По-добре ще е, ако кажеш според мен. Рано или късно, баща ти ще разбере. Не крий. Щом, дори онзи мъж е написал, че майка ти е била готова да изостави семейството си... помисли си добре. Ти ги познаваш най-добре.

Не се изненадвай, ако някой ден намерите с баща си бележка от типа "Сбогом". И да останете шашнати. Казвам ти най-лошото, което може да стане. Поне още отсега да решат, какво да направят по въпроса. Все пак са достатъчно зрели, но понякога вършат бебешки работи.

пробвай да си направиш селфи и с телефона на баща ти, и може да научиш още пикантни подробности

Благодаря за мненията.Никога не съм очаквала,че такова нещо ще ми се случи и не съм мислила какво бих направила.Винаги съм смятала,че и двамата са над тия неща.Имала съм една сериозна връзка и тя приключи заради изневяра,но никога не ми се е късало сърцето по тоя начин.Не знам защо,но аз се чувствам предадена,макар че не на мен са изневерили..По цял ден стоя като вцепенена и се чудя как да постъпя и за първи път не мога да преценя..Не съм и по преструвките,цял ден не и говоря и не знам докога ще го карам така,но да крия такова нещо ме кара да се задушавам отвътре,пък и иначе не знам какво ще стане...

Град
    София
    Забавно е колко сте категорични, че истината ще доведе непременно до раздяла, доста наивно. :Д А да не обяснявам колко е арогантно да обясняваш на едно дете, очевидно наранено от делата на майка си, за които току-що е научило, че тя е долна курва и едва ли не втора ръка човек, а баща й, видиш ли, е върха. Няма как обективно да го твърдите това, защото не сте запознати в дълбочина с интимните им отношения, а и не трябва. В повечето случаи, за да се стигне до изневяра, има нещо, което куца в отношенията.
    Аз в никакъв случай не подкрепям задкулисните номера, но другото, което не подкрепям, е вмешателството в интимните отношения между двама души. Затова другият ми съвет е - не взимай решението дали да говориш с майка си/баща си емоционално, а изчакай да мине известно време, за да си дадеш сметка дали наистина го искаш. А ако искаш личен разказ за развръзката на една подобна история, можеш да ми пишеш лично. :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Но ако баща ти не знае, я накарай да му признае сама или го направи ти.
    Въобще не е нейна работа да казва на баща си. Може майка ѝ наистина да е била готова да изостави семейството си, а може и просто да е говорила врели-некипели на другия. Няма как да знаете.
    Както казаха и девойките преди мен - трети човек, страничен, (дори и дете) няма работа в чуждите взаимоотношения.

Сега, разбирам, че е много кофти да знаеш подобно нещо и просто няма как да го сдържаш в себе си, затова направи както предложи Naive по-нагоре - поговори с майка си, но определено след известно време, като се поуспокоиш малко.

според мен е нормално да говориш с майка си, че знаеш, и че ти е станало неприятно, но не и като интригантка да разправяш на баща си.

колкото и да е емоционално всичко, няма смисъл от необмислени и импулсивни действия.
    и съжалявам, че това ти се е случило.
    предполагам е ужасно болезнено
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    от личен опит ти казвам, че трябва да ги разделиш. тия по-горе дето ти разправят, че трябва да си мълчиш са същата стока като майка ти. аз ако знаех какво става в моето "семейство" щях да се откажа и от двамата, но бях прекалено малък. ако искаш да станеш недоверчива, подозрителна, студена, от време на време да те арестуват, да шмъркаш, да вършиш глупости и т.н. - продължавай да си мълчиш
    WE ARE NOT ANGELS!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    ако искаш да станеш недоверчива, подозрителна, студена, от време на време да те арестуват, да шмъркаш, да вършиш глупости и т.н. - продължавай да си мълчиш
    Ти връзка с главния мозък имаш ли?

Същия въпрос към Рънъра по повод социалния статус.

Говори с майка си според мен, ама избягвай мелодрами. Не е добра идея да поставяш въпроса ребром и пред двамата, както ти обясниха по-горе. Не им знаеш отношенията, може да са се разбрали, може баща ти да знае и да си прави оглушки нарочно, може баща ти да е изневерил и майка ти да му връща услугата - няма значение какво мислиш ти по всяка една точка или какво мислим тук във форума, дали е "правилно" или не, важното е, че не знаеш. И за да не ги поставяш в неудобна ситуация, си трай докато обмислиш какво точно да кажеш на майка си.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    ще оставя на Бегача да те изяде. на мен не ми се занимава с пловдивски курви.
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    лол, рили?!
    аз бих искала да знам, ако мъжа ми изневерява, бахти. не я засягало - ми, ок, макар че това далеч не е така, но засяга бащата. разбрали се били, оглушки ала-бала... нищо не пречи да се разбере, ако случаят е такъв, не е малка, за да я ЩАДЯТ от инфо относно интимният им живот. при другият вариант да го прави зад гърба става още по-наложително да си каже. и в двата случая не трябва да си трае. потресена съм.
    !!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На една определена възраст ти става по-лесно да си затваряш очите и да живееш с човек, който ти изневерява, но поне се грижи за семейството, от колкото да вървиш да правиш ново семейство и да търсиш нова половинка.
    Човекът може да предполага, но ако разбере, че детето знае, това вече би довело и до развод. Защото вече в отношенията е намесено 3то лице и започва да опира до достойнство - неговото достойнство като мъж и баща да вземе моралните мерки пред детето си. А човекът може да не иска да се стига до това.
    Нз, някои хора предпочитат щастлива лъжа, пред грозна и трудна реалност. И наистина, понякога няма смисъл от излишна драма.
    Вярно става дума за изневяра от страна майката, детето знае, драма. Ама това, пак казвам, са си отношения между двама. И най-детското е точно да започнеш да дирижираш отношенията между тези двама, да ги изнудваш, дори и да казваш истината.
    Нз как да ви го обясня, вината на майката е очевидна, но за всяко действие си има причина.

Бтв, ако мъжът ми ми изневерява и детето разбере, и дойде да ми каже, ще му кажа, че не е негова работа, че не трябва да се бърка в отношенията, че го обичаме и че е нашето малко съкровище, но това, което се случва между нас, си е между нас, и че прави всичко за да има то стабилно детство.
    После бих говорила с мъжа си с какво не съм достатъчна и ако мине добре, бих правила стабилен секс с него, и не бих искала да известявам детето си за това.

"От друга страна и той заради много работа не и обръща внимание,"

какво работи?
    Последно редактирано от NomNomNom : 07-31-2015 на 15:57
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

значи човекът да си остане в неведение заради някаква си хипотетична ситуация?
    разбира се, че ситуацията засяга и момичето, щото познавам две сестрички, които останаха с пръст в уста след като майка им ги заряза най-неочаквано и избяга с някъв по-млад шибаняк.
    нз, не искам да споря, иска ми се да кажа много неща, но карай

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Стига лъжи.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Ти тр да си луда за да ги слушаш тия прости парцалки над мен, особено че отношенията били сложни. В момента си решила да правиш баща си на глупак за да издържа нестабилната ти майка и да и плаща сметките. Казвай му и да се резвеждат, на теб няма да ти се отрази, вече си на 17.
    Между другото имаш противна майка "Прочетох и по-стари.Беше си писала с един,който и говореше за това какво са правили(и за секса,който са правили)" хахах а представи си още по-старите какви са. Аз ти казвам, няма кво да криеш и няма нищо сложно в родителските отношения. Майка ти просто използва баща ти да и плаща сметките и да и осигурява социален статус, тва е представи си колко скапана дъщеря ще си да скриеш такова нещо от собствения си баща, ако рабере е много вероятно и между вас всичко да приключи.
    Рядко се случва, но споделям мнението на LoadRunner.

П.П. А някои други коментари по темата ме отчайват и отвращават едновременно.

Brave New World.
    Последно редактирано от dreamwalker : 07-31-2015 на 18:10
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Стига лъжи.
    това към мен ли беше О:

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    това към мен ли беше О:
    Не, гневен изблик след прочитането на темата и коментарите.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Неам нерви сега да се разправям с отрепки като наиве и елока, не казвам че не съм се възползвал от услугите на такива. За да ти духат е достатъчно само да ги черпиш с бг алкохол сипан в луксозна чаша :d и се правиш че ги слушаш колко много проблеми имат в работата и в семейството а в същото време да си адски отегчен но се сдържаш докато свършиш и после ги изритваш да си ходят да правят вечеря на малката хахах а номном си е нереализирана скучна
    ковричка, просто външния и вид я спира да си разгърне възможностите. Наиве няма ли да обясни след като
    "за да се стигне до изневяра, има нещо, което куца в отношенията" за кви отношения говори щом това "куцащото" не е обсъдено и решено. Жената стои при мъжа само заради пари което аз не приемам за нормално. След като не правят секс (ако това визираш) няма кво повече да се обяснява, той и сам може да си готви вечерята.
    " но другото, което не подкрепям, е вмешателството в интимните отношения между двама души"
    значи в същия дух няма да подкрепиш и разкриването на измама, и примерно обират съседите ти и ти виждаш кой ги обира, защо ли да се месиш в отношенията на други хора?, или побой, примерно баща ти пребива майка ти, защо да се месиш, това си е тяхна работа дори е интимно.
    Чакай ква си ти че да казваш кой къде ще се меси, аз също не съм за месенето
    в отношенията на хората- Пример: не ми пука дали го поемаш анално или орално. Но да анализираме изречението ти-"вмешателството в интимните отношения между двама души- на тема Изневяра" и започваме да ги разглеждаме по степен на значение:
    -отношения между двама души-важно,
    -интимните отношения между двама души-важно,
    -вмешателството в интимните отношения- още по-важно,
    -Изневяра (Измама)- (тук пиува аларма) Най-важно, автоматически онези уж важните
    стават маловажни. Ок или си тъпа?
    Не знам дали си наясно но изневярата си е чиста измама, физическа и ментална.

Тъй като се вижда тенденцията само жени да подкрепят поддръжката на изневери и евентуално напускане на семейството от майката заради ебане или евентуално не-напускане на семейството, но съчетано с ебане + пари от съпруга кво има да се спори, манталитета лъсва, то мозъка не е хуй да им го вкараш. Не виждам ква дискусия може да има понеже те нямат никакви доводи с които да си защитят тезите.

И аз виждам тук в коментарите един модел на "държание" който ми се потвърждава.
    Психо нестабилните подкрепят майката (наиве, елока и номном- те поне са си доказали за тези месеци че са лабилни развалини)
    пантерата- феминистка, леко грозновата ( от там идва и силната и еманципираност и защитничество на жените без значение обстоятелствата; и съответно девизите й- "Аз знам всичко, Аз мога всичко, защото като малка не са ме бръснали за слива и аз съм се старала максимално за да си извоювам някво кътче в обществото (което за мен е доста съмнително, и си мисля че все още хората я игнорират) и вечно съм недооценена" (мое мнение-очевидно няма и кво да ти се оценя предвид непрестанната ти глупост която демонстрираш по всякакви въпроси)
    Ива- някаква странница но е относително психически стабилна, не се влияе от другите и непрестанния ми "тормоз", има си там някво малко мнение и самоличност.
    Мъжката част (тук не се включва млечния продукт претърпял физико-химични и биохимични промени под действието на сирищния ензим и ензимите на млечнокиселите микроорганизми, той както винаги няма точен и ясен отговор по темата, малко ми е женствен) е ясна и мисли трезво.
    Последно редактирано от LoadRunner : 07-31-2015 на 20:12

Супер фен Аватара на Corb1225
    Рънърчо, ти си чисто луд. Дори като говориш относително верни неща, показваш колко покъртително зле си. Има подходящи начини, по които да представиш тезата си, но ти очевидно не ги знаеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си