.
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На една определена възраст ти става по-лесно да си затваряш очите и да живееш с човек, който ти изневерява, но поне се грижи за семейството, от колкото да вървиш да правиш ново семейство и да търсиш нова половинка.
    Човекът може да предполага, но ако разбере, че детето знае, това вече би довело и до развод. Защото вече в отношенията е намесено 3то лице и започва да опира до достойнство - неговото достойнство като мъж и баща да вземе моралните мерки пред детето си. А човекът може да не иска да се стига до това.
    Нз, някои хора предпочитат щастлива лъжа, пред грозна и трудна реалност. И наистина, понякога няма смисъл от излишна драма.
    Вярно става дума за изневяра от страна майката, детето знае, драма. Ама това, пак казвам, са си отношения между двама. И най-детското е точно да започнеш да дирижираш отношенията между тези двама, да ги изнудваш, дори и да казваш истината.
    Нз как да ви го обясня, вината на майката е очевидна, но за всяко действие си има причина.

Бтв, ако мъжът ми ми изневерява и детето разбере, и дойде да ми каже, ще му кажа, че не е негова работа, че не трябва да се бърка в отношенията, че го обичаме и че е нашето малко съкровище, но това, което се случва между нас, си е между нас, и че прави всичко за да има то стабилно детство.
    После бих говорила с мъжа си с какво не съм достатъчна и ако мине добре, бих правила стабилен секс с него, и не бих искала да известявам детето си за това.

"От друга страна и той заради много работа не и обръща внимание,"

какво работи?
    Последно редактирано от NomNomNom : 07-31-2015 на 16:57
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване