Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Да се пробвам аз?
По мои наблюдения най- неадекватни израстват децата не на разведени родители, а такива, отглеждани в илюзия, че нещата са наред. В един хубав момент, когато всичко излезне наяве, незнаещите ще имат мн повече поражения, отколкото ако всичко се уточни от рано. В този контекст Приказките за стабилното детство в повечето случаи са оправдание пред самия себе си, за да не се разделиш с това, с което си свикнал.
Изключително низки са ми апелите "без драма", защото ако беше на ваш гръб, повечето сигурно щяхте да опищите света.
По темите всички пишете как искате около себе си доблестни и честни хора, в частност мъже, а по подобни теми все съветвате да си затварят очите хората. Може да е помощ, за мен кривиразбрана, но няма допирни точки с честността.
Хм, откъде знаеш, че който и да било е отглеждан в илюзия, че да имаш наблюдения?

Лично аз гарантирам, че бих подходила без драма. Много ме съмнява да си замълча, но това е, защото съм си такава просто, със сигурност щях да говоря с "провинилия се", ама да ходя да го изказвам на другия като 5-годишно или да правя семейни събирания с драматични разкрития като в латиноамериканска сапунка не ми е в стила.

Също... темата е пипкавка. Ако беше от типа на приятелка изневерява на приятел, дали бих му казала, въпросът е съвсем друг, ама за родители...