Здравейте отново.
Значи проблемът(поне за мен е такъв), че днес имах среща с едно момиче. С това момиче си пишем от няколко седмици и днес решихме да излезем. Излязохме и всичко беше наред, докато не си вкарах автогол. Тя ми поиска телефона, за да ми го разгледа, тъй като си купих нов, и от там идват нещата. Малко по-рано бях изтеглил една снимка на едно момиче от онези, които си снимат задника и си го качват във фб..Та така де. Щях да я изпращам на един приятел, нали знаете как е: "Скивай я брат тая къв задник има." Проблемът е, че бях забравил да изтрия снимката. И се сещате накъде отиват нещата. Разглеждаше ми тя телефона и когато влезе в галерията....направо ми идваше да си изкопая една дупка и да се заровя. Уж се оправдах, че са ми я пратили и автоматично се е запазила(Не е като да не си личи, че се оправдавам). Въпросът ми е сега какво да правя, ако има нещо за правене де. На първа среща и след като видя тази снимка..знам ли какво мнение ще си изгради за мен. Не ми се иска да я изпусна. Писнало ми е да съм такъв негодник и само да си прецаквам нещата.