.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Как да разбера дали момиче ме харесва!!!

.Здр тва се случва в училище.Има Едно Момиче По което съм хлътнал попринцип като играя Five Nights At Freddy's 2 или 1 . незнайно защо само тя винаги идва да ме гледа дори се приближава до мен близко прекалено близко.но незнам дали идва само да гледа от по близко. и пощи винаги виждам нейната глава на срито място и се скрива на бързо когато я видя.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Момичета и момчета моля ви помогнетеми да разбера дали ме харесва по някъкъв начин

Мега фен Аватара на Rakshy
    тееба в трола

Пробвай с друга игра и ще разбереш ;д

Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Пробвай с друга игра и ще разбереш ;д
    Пробвал съм със slenderman и slendrina

Супер фен Аватара на fanton1
    Интересни са й игрите които играеш.

Пич пробвай с 4-та и тогава ако те гледа, значи игрите, които играеш, я кефят. Щом и теб те кефят, значи имате сходен интерес. А в случая сходния интерес са FNaF - покани я да гледате някой страшен филм - първо в киното,за да разбереш какви страшни филми харесва. И така 2-3 пъти. А после я покани у вас, за да може да сте насаме и ако сложиш ръката си на кракът/ръката/рамото/(за специалисти) тазът й, и тя не ти я махне, значи е твоя!!!

Thanks , Bro . Проработи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си