.
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Threaded View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    marilyn, евентуално за смесена, но да се нанася на проблемните участъци. Суши здраво. Отначало го ползвах с още един фаворит- ла рош позе ефаклар измивния гел. Такова опъване и лющене просто няма...

Меко измиващо действие, не дразни на очите, справя се и с грим /е, налага се да мина с мицеларна вода заради спиралата за мигли /. Не изсушава кожата екстремно, доволна съм и го подновявам.

Приятен аромат, слабо пигментиран. Ако прекалите, ще розовеете, но не фрапантно. Забелязвам, че нанасям ли го през целия ден, лицето ми се омазнява по-бързо. Но пък ефектът върху устните си струва жертвата.

Вторият отляво надясно. Много приятен за носене, не е натрапчиво пигментиран, попива за около 15 минути, но цветът остава и не се налага да подновявам често. Отделно е и със слънцезащитен фактор 15. Ароматът е естествен, няма химични нотки. Яд ме е, че не се внасят в България и ме е яд, че не взех и още няколко цвята.

Единствено тях купувам за себе си, за в Бг и за подарък. /Излъгах, веднъж взех комплект с аромат на роза за баба./ Останалите съм ги помирисвала в дрогерията, ами, не ми допадат.

Същата работа като с душ-геловете.
    Попиват бързо, стига да не прекаля с количеството. Няма неприятно мазнеещо или лепкавеещо усещане, отново стига да не се отплесна с количеството. Ароматът е натурален, може би малко по-силен при кокоса.

Последното ми откритие сред продуктите на Лавера, за което съжалявам, тъй като винаги е бил пред очите ми, а аз съм го подминавала. С гъста коса съм, тежичка, на обем много-много не се надявам, понеже се сляга след около 12 часа. Придава обем, прави косата ефирна.
    Разреждам го с вода, както и всички останали, де, понеже е гъст, а като мия косата след всяка тренировка, т. е. всеки ден, нямам нужда от големи концентрации шампоан
    Също препоръчвам.

Не се боядисвам, но го ползвам за подхранване. Имам и балсама, но за него- по-надолу.

По дефиниция е за нормална/суха коса, но вкъщи се ползва от всички. Както споменах, мия косата и без това всеки ден, така че не ми е драма, че е щадящ. Мие без забележки, въпреки това.

Ползвам ежедневно /е добре, де, почти/ без значение с какъв шампоан съм измила косата преди това. Попива бързо, почти няма какво да се отмие. Не утежнява косата.
    В сравнение със стандартните маски /конкретно сравнявам с http://stokiot.bg/image/cache/catalo...lo-500x500.jpg не постига същия ефект като блясък, но това го отдавам на липсата на силикони.
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-04-2015 на 16:34

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си