- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ревюта на козметични продукти
Мерак ми е тази тема и реших да ви разкажа за някои мои любими продукти, които ползвам и съм доволна.
Реших и аз да пробвам лаковете на Есенс от новата серия и ми допаднаха. Не мисля, че резултатът е чак като гел лак, но ми се струват наситени, плътни цветове и са издържливи. Цветът е много подходящ за лятото. Взех и топ лака на Есенс, той също ми допада. Не е най-добрият лак на света, но като за цената си - става.
Тази основа не я сменям за нищо на света. Евтина е и е много добра. Покривна е, предпазва нокътя, изравнява го.
Това ми е любимата термозащита. Много съм доволна, ползвам я от есента насам и е много икономичен продукт. Косата ми е с твърд и дебел косъм, изправям я на 180-190 градуса. Тази термозащита е крем, малко по-трудно се разнася от спрейовете, но има голям ефект, защото косата не се начупва. Дори навън да е мокро, влажно, косата не мърда, не бухва, няма и чупка.
Шампоанът и балсамът, които ми възстановиха косата. Протеинова серия, която много помогна на сухата ми и безжизнена коса. Ползвах ги няколко месеца при всяко миене, сега ги слагам много рядко, защото косата ми се възстанови и вече няма такава нужда от тях. Сега косъмът ми е гладък и копринен, а не е остър, изтощен, не се къса. Скъпички са продуктите, но са много икономични и стигат за дълго време.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5