.
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Threaded View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    marilyn, далеч не твърдя да съм използвала цялата им гама продукти. Подбирам по строго чешитест субективен вкус. Розата например не ми допада в лосиони и душ гелове, но това не е проблем само при Лавера, ами и при Фитокод. На лавандула също не съм върл фен. Скин блосъм няма, няма Логона, няма Санте, няма един куп други марки. Осъзнавам, че може отстрани да изглеждам като рекламен агент, но наистина ползвам само тези продукти, просто защото само тях намирам.

Така. Кацаме на тема червила.
    Току-що се наклепах с една позабравена любов
    идеален тон за мен в края на лятото, когато съм придобила мижав градски тен. Червилата на марката са богати като текстура, кремообразни, попиват добре и избледняват равномерно. Изкарват 4-6 часа без проблем.
    Другите две любови- Nr. 11 и Nr. 18
    Куупувала съм червилата преди около 3 години, не са мръднали като качество. За това време съм стигнала до половината.
    Съответно маминка е запасена с червени нюанси 3 броя.

Та понеже нямам червен нюанс поради горната причина, се сдобих с
    отново чрез списание Грация. Траен цвят, избледнява равномерно. Минус е химичния вкус и дразнещото усещане на гърлото, но това го отдавам на разглезеността ми след червилата Санте. Стикът е към своя край, но не бих подновила, тъй като Клиник тестват върху животни.
    Последно редактирано от kalpazanka : 09-05-2015 на 10:39

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си