.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Hybrid View

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Първо ревю от мен.
    Ходих до H and M за яке на малката и разбира се се забих на щандовете за козметика.Като цяло винаги съм чувала лоши отзиви, но то за тази цена и аз не очаквам чудесии.
    Това което взех е :

Очаквах, че цветовете ще са нещо умряло на лицето, но се справя добре.
    Ето така изглежда отворена самата палитричка и за сравнение съм ''подметнала'' тази на Ейвън, от която съм много доволна.

Не е мат, има блещукащи частички .
    Ето и от съвсем близо. Ако някоя госпожица прояви желание , мога да мацна на ръчичката от всички цветове + тези на Ейвън.

Оценка 9/10 според цена-качество. НЕ давам 10 , защото хайлайтъра не е чудо на чудесата

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Първо ревю от мен.
    Ходих до H and M за яке на малката и разбира се се забих на щандовете за козметика.Като цяло винаги съм чувала лоши отзиви, но то за тази цена и аз не очаквам чудесии.
    Това което взех е :

Очаквах, че цветовете ще са нещо умряло на лицето, но се справя добре.
    Ето така изглежда отворена самата палитричка и за сравнение съм ''подметнала'' тази на Ейвън, от която съм много доволна.

Не е мат, има блещукащи частички .
    Ето и от съвсем близо. Ако някоя госпожица прояви желание , мога да мацна на ръчичката от всички цветове + тези на Ейвън.

Оценка 9/10 според цена-качество. НЕ давам 10 , защото хайлайтъра не е чудо на чудесата
    Оправих линковете.
    А инак за ревютата специално мислех , че най-важното е снимките да са лични, защото едно е по телевизията , а друго е на живо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си