Бях в Мюлер наскоро и.. абе, хич не ме кефи как мирише тая био козметика, бе. Гадно е. Нещо на Лавера тествах, мисля.
На Алверде серията с хибискус е р-а-з-к-о-ш-н-а, така хубаво мирише. И добре ми се отразява.
Днес за първи път видях прословутия Оргазъм на Нарс, никога не ми е бил в списъка с желания, обаче... олелелелее. НЯМА такъв разкош. Боли ме сърцето колко много пари е, ама като се знам, ще ги издухам другия месец, просто... разкошен е. Все пак ще мина тия дни да го пробвам с четката както си го нанасям, де.
Този гел е невероятен просто. Никъде на опаковката не пише, че сваля грим, но го прави брилянтно в комбинация с топла вода. Сваля си фдт без проблем, силно напластената спирала. Новата на Мейбълин е, която е супер, супердобра, но всички казват, че се сваля трудно. Размеквам с малко топла вода, изтривам нещо с гела - тва е. Даже и без мицеларна може да минете, аз си я ползвам, защото обичам, пък и да съм сигурна, че по линията на косата нямам нищо.
Без сулфати е, не изсушава, СУПЕРикономичен е.
Страхотен продукт просто. Като цяло много интересни продукти, заглеждам гела с охлюви, леко ми е противна идеята, но ако помага срещу стрии, ще е супер.